Xenia Joosti looming nüüd müügil Tartu disainipoes Disainimaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moedisainer Xenia Joost
Moedisainer Xenia Joost Foto: Erakogu

Täna, 06.09.2011, jõuab Tartus esmakordselt müügile Eesti moekunstnik Xenia Joosti looming Tartu Loomemajanduskeskuse vastrenoveeritud hoone kunsti- ja disainikaupluses Disainimaja aadressil Kalevi 15.



Müügile jõuavad Special Edition tooted nagu T-särgi seeriad „SIGNATURE“, väikestele printsessidele mõeldud lastekollektsiooni tooted ning valik naiselikke sügiselisi disainertooteid, mis suurepärase vastavatud poe toetuseks ja moekunstniku armastatud kodulinna disainihuviliste rõõmuks tulevad müügile poole hinnaga.

Särtsu lisavad müügikampaaniale ka Xenia käekirja võtmetooteks kujunenud uues kuues jersey’d.
 

Samuti jätkab disainer oma toodete müügiga oma kodulinnas ka heategevusprojekti „Eesti mood vägivalla vastu“, pakkides tooted omadisainitud kinkekarpi „õnnelik ema = õnnelik laps“, mille müügitulu on läinud Tallinna Naiste Kriisikodu toetuseks. 

Xenia sõnum võtab lühidalt kokku selle, et perevägivallast rääkides ei tohiks unustada, et naiste kõrval kannatavad tihtipeale ka lapsed.

Lapsed näevad ja tunnetavad lisaks füüsilisele vägivallale ka psühholoogilisi pingeid, olles sunnitud valima pooli ning tegema otsuseid, mis ei ole eakohased.

Perevägivalla kannatavate naiste toetamisega toetatakse ka nende lapsi!

Kiika pildigaleriid Xenia moeloomingust!



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles