Vormsi Enn leidis verinoore kallima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane modell Janne Jüsma alkoholireklaamis ajakirja DI veergudel aastal 2004 Nüüd lahutab tibi oma meelt aga nõid Vormsi Ennuga
16-aastane modell Janne Jüsma alkoholireklaamis ajakirja DI veergudel aastal 2004 Nüüd lahutab tibi oma meelt aga nõid Vormsi Ennuga Foto: Elu24.ee/Viktor Koshkin/DI

Tuntud nõia ja imeravitseja Vormsi Ennu (68) ja tema uue kallima Janne Jüsmä (22) vanusevahe on ligi pool sajandit, täpsemalt 46 aastat!

Vormsi Enn, kodanikuna Enn Mikker ja Janne Jüsmä on viimasel ajal pealinna piduses õhtu- ja öömelus silma torganud nii Kroonika toimetusele kui ka lugejatele – seda enam, et sihvaka brüneti Janne näol on tegu tõeliselt kuuma kaunitariga, kes teinud ka modellitööd.

Näiteks jalutasid Enn ja Janne teineteise kaisus vastastikku suudlusi jagades julgelt rahva seas, kui Tema Pühadus dalai-laama Vabaduse väljakul kõnet pidas. Samuti nähti neid amüsantselt koos filmifestivalil «Stalker» kinos Sõprus.

Janne on varem meedias figureerinud seoses skandaaliga, mis puhkes, kui ta vaid 16-aastasena poseeris provotseerivalt meesteajakirja DI reklaamikampaanias ning seadusega pahuksisse sattus.

Kui üks meediakanal temalt siis meeste vanuse kohta päris, vastas neiu, et mees on täpselt nii vana, kui vana ta arvab enda olevat: «Number ei ole tänapäeval enam eriline näitaja ju. Kui inimene on tegus ja elujõudu täis, siis pole tähtsust, kas ta vanusenumber algab 5ga või 2ga.»

Enn, kes on abielus Jazzkaare peakorraldaja Anne Ermiga, antud teemal mõtteid ei vaheta, mainib vaid, et ta liigub tihti ringi kaunite noorte naiste seltsis. Jannel pole midagi lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles