Veronika Portsmuthi senine tantsukogemus on napp

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronika Portsmuth osaleb uuel hooajal «Tantsud tähtedega» saates.
Veronika Portsmuth osaleb uuel hooajal «Tantsud tähtedega» saates. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Täna selgus, et peagi hakkavad Kanal 2 hittsaates «Tantsud tähtedega» koos oma  tantsukingi sahistama tuntud koreograaf Märt Agu ja tänavuse noorte laulupeo «Maa ja ilm» kunstiline juht  Veronika Portsmuth.

Veronika sõnul tuli kutse saates osalemiseks suve lõpul. Vastus ei tulnud kohe. «Võtsin mõtlemiseks aega, see ei ole lihtne otsus. Peale selle, et nõuab väga palju aega ja pühendumist, on sellega seotud igasugused muud küsimused, mis on vaja läbi mõelda. Kas näiteks reisid kuskile või midagi. Päris palju on kaalumist,» rääkis naine Elu24’le ja lisas, et rõõmustab tuleproovis koos Märdiga osalemise üle.

Varem pole Veronika tantsuga väga palju kokku puutunud. «Põhikooli ajal läbisin Merle Klandorfi tantsukursused kooliõppe raames ja kogemus on väga napp.»

Trennid juba käivad, esimesed tantsupoognad on ammu seljataga ning tulevase tantsutähe sõnul kulgeb kõik hetkel väga töiselt ja tema jaoks põnevalt. «Märt on väga asjalik ja põhjalik õpetaja. Ta on mulle seda teemat detailideni valgustanud. Tema on selline nobe, mina aeglasem ja kaalutletum. Vajan veidi rohkem aega teatud sammude sooritamiseks,» muljetas Veronika Portsmuth.

Väljakutseks on naine igal juhul valmis ning loodab, et tantsimine ja harjutatud kavad tulevad lõpuks välja nii nagu harjutatud ja plaanitud. «Tahan teha maksimaalselt hästi ning anda endast kõik. Muidu ei ole mõtet.»

«Tantsud tähtedega» saadet on naine varem jälginud. «Mulle on see väga meeldinud. Positiivne ja heal eesmärgil. Võib-olla oleks osalemist unistuseks natuke palju nimetada, aga põnev väljakutse sellegipoolest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles