Kuidas meeldis saade «Avameelselt petmisest»?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3. märtsil vestlesid Tartu kunstimaja väikeses galeriis Toomas ja Aili Vint. Sellele järgnes Toomas Vindi maalide näituse avamine.
Pildil Aili Vint ja Toomas Vint.
3. märtsil vestlesid Tartu kunstimaja väikeses galeriis Toomas ja Aili Vint. Sellele järgnes Toomas Vindi maalide näituse avamine. Pildil Aili Vint ja Toomas Vint. Foto: OVE MAIDLA/PM/SCANPIX BALTICS

Kanal 2 saates «Avameelselt...» rääkisid oma seiklusterohkest abielust avameelselt kunstnikest abielupaar Toomas ja Aili Vint.

«44 aastat kestnud abielu jooksul oleme kokku ja lahku läinud üle 40 korra,» tunnistasid Toomas ja Aili Vint saates.

Riidude ja lahkuminekute peamiseks põhjuseks oli mehe pidude ja naiste lembus. «Ükskord tõi Toomas mulle ühe kaunitari koju ja tutvustas, et tema on nüüd minu uus naine,» ütles Aili, kes möönab, et mehe vallatused tegid talle ikkagi haiget.

Kuidas näeb Toomas neid seiklusi, mida arvab petmistest ja armukadedusest?
 

Inimsuhete keerulisest maailmast rääkiv saatesari «Avameelselt...» keskendus seekord petmistele.

«Mitte keegi ei taha, et teda petekase. Ometi on kõrvalhüppeid nii palju. Miks me petame, kuidas ja kus petame ning kuidas mõjub see suhtele,» arutles saatejuht Elo Mõttus seekordsetel teemadel.

Oma arvamusi avaldasid ka Anne ja Stiili peatoimetaja Merle Liivak, mitmed psühholoogid ja ühiskonnategelased. Saate autorid ja juhid olid Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar.

Kuidas Sulle meeldis saade «Avameelselt petmisest»? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles