Kosmikud paljastasid uue albumi kaanepildi tagamaad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmikute 2011 sügisel ilmuva kauamängiva kaanepilt.
Kosmikute 2011 sügisel ilmuva kauamängiva kaanepilt. Foto: Herra Ylppö

Ansambel Kosmikud on andmas viimast lihvi oma novembris ilmuvale viiendale kauamängivale «Öö ei lase magada». Bänd avaldas Elu24’le albumi kaanel ilutseva pildi tagamaad.

Kosmikute bassimehe Kõmmari sõnul jõudis see nendeni väga salapäraseid radu pidi. Nimelt käis mees hiljuti Soomes Herra Ylppö ja endise pornotähe Raakel Liekki näituse avamisel, kus talle antud pilt kohe silma jäi. Kunstiteose ees seisis mees koos kohaliku rokkari ja laulukirjutaja Tuomari Nurmioga, kellele Kõmmari naljaviluks ütles, et see pilt võiks olla lahe plaadi kaas. Nurmio võttis sõnasabast kinni ning soovitas: «Mida sa vahid, osta ära!»

«Plaatidele visuaalide loomisega hästi kursis olev kunstnik ja muusik Herra Ylppö oli muidugi nõus. Hankisime temalt selle pildi ja kõik kasutamise õigused,» kirjeldas Kõmmari edasist protsessi, kuidas pilt lõpuks kaanele jõudis ja lisas, et teoses on palju ühendavaid nüansse uue plaadi sisuga.

Kosmikute uus plaat jõuab poelettidele 2. novembril, pärast mida on oodata ka suuremat tuuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles