Moegalerii: Diana Denissova, Ingrid Paats ja Marija Posledova

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Diana Denissova Tallinna Moenädalal näitamisele tulnud kollektsioon «Päikesekiir kargel sügispäeval» mõjus täpselt nii nagu kollektsiooni nimi kuulutas. Moekunstnik ise on öelnud, et teda ei näe kandmas pükse, sest talle lihtsalt meeldivad kleidid ja seelikud - sestap nägi laval kullakarva üdini naiselikke kleite, seelikuid ning konkreetse vormiga mantleid, kuid mitte ühtegi püksipaari.


Vastandlikuna mõjus Ingrid Paatsi kollektsioon «Let's contrast it», kus omavahel olid mängima pandud erksad värvitoonid, lisades sinna juurde veel peotäis linnusulgi, midagi lendlevat, midagi liibuvat, midagi sooja ja midagi paljastavat.

Kui paljude teiste juba Tallinna Moenädalal üles astunud disainerite loomingut läbisid mustad ja valged toonid, siis Ingrid Paatsi kollektsioonis ei olnud kummalegi värvile ruumi jäetud.

Marija Posledova ning tema moeateljee MarijaPosa sügis-talv 2011-2012 kollektsiooni motiiviks oli armastus ja sellega seonduvad tunded. Kollektsioon on suunatud kõikidele naistele, kes kaasaegses kiires unisex maailmas endale teadvustavad, et nad on kõigepealt naised ning nende kõige suurem jõud on endiselt ilu. Halli sineli sisse pikitud korrapärased augud lisasid rõivale seksikust ja kõrged õlakud võimukust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles