Telekanalid valmistuvad taas aastalõpumaratoniks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaliselt «Laulud tähtedega» finaalsaate ajal salvestatud TV 3 aastavahetusprogrammis parodeerib Henrik Normann (paremal) parasjagu laulusaate žürii liiget Anu Talit.
Osaliselt «Laulud tähtedega» finaalsaate ajal salvestatud TV 3 aastavahetusprogrammis parodeerib Henrik Normann (paremal) parasjagu laulusaate žürii liiget Anu Talit. Foto: Marina Puškar

Tänavu ei panusta ükski telekanal glamuursele aastavahetusprogrammile. Nii ETV, Kanal 2 kui ka TV 3 ekraanil on vanad tegijad ja lühikesed meelelahutussaated.


TNS Emori uuringu andmetel oli eelmisel aastal populaarseim aastavahetusprogramm «Aastavahetus Kanal 2ga», mil oli keskmiselt 222 000 vaatajat. Kanal 2 programmijuhi Olle Mirme sõnul aga sel aastal suurt

tele-show

’d ei tule.



«Oleme kahel aastal selle väga suurelt ette võtnud ja kõik head mõtted, mis aastate jooksul kogunenud on, on sinna juba ära pandud,» tunnistas Mirme. «Põhimõtte pärast jälle sama asja teha ei tundunud piisavalt erutav ei endale ega ka televaatajale. Selleks peaks tulema mingi uus hingamine ja värsked mõtted, aga praegu ei ole neid piisavalt, et jälle samasugune viietunnine maraton ette võtta.»



Mirme rõhutas, et Kanal 2 aastavahetusprogramm on teistsugune vaid idee-, mitte rahanappuse tõttu. «Ma ei tea, kui usutavalt see väide tänavuses majandussurutises kõlab, aga tegelik küsimus ei ole rahas, vaid selles, et õhtu oleks uudne, ergas ja lõbus,» kinnitas ta.



Nii näebki Kanal 2st 31. detsembri õhtul lühikesi, spetsiaalselt selleks õhtuks salvestatud naljasaateid. «Näiteks on seal komöödialavastus, kuidas sarja «Eestlane ja venelane» tegelased aastavahetust peavad,» avaldas Mirme.



ETV meelelahutussaadete juht Mart Normet tõdes, et aasta lõpus on vaatajate ootused telekanalite suhtes eriti kõrged ja nad annavad endast parima.



«Aastavahetuse osas ei tahaks veel kõiki kaarte avada, kuid üks kõrghetki on kindlasti ETVst alguse saanud paroodiasaate «Edekabel» naasmine kodukanalisse,» tutvustas ta ühte aastavahetusel eetrisse minevat saadet, mille peaosades on Henrik Normann, Ita Ever, Eino Baskin ja Anne Paluver.



Normet lisas, et ETV aastalõpuprogrammi kõrval on olulised ka jõulude ajal eetrisse minevad «Jõulutunnel», suvel Tartus menukalt etendunud rokkooper «Ruja» ning mitmeid auhindu noppinud kodumaine film «Sügisball».



«Nõnda vinge programmi saame kokku panna esiteks tänu ettenägelikkusele, et teatud summa on olnud selleks perioodiks broneeritud. Ja teiseks tänu meie oma maja kokkuhoidlikele produtsentidele, kes on kulusid kontrolli all hoidnud ja isegi alakulutanud,» rääkis ETV meelelahutussaadete juht.



TV 3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul on nende kanali aastavahetuseprogrammist veel vara rääkida.



Postimehele teadaolevalt salvestati aga «Laulud tähtedega» finaalsaate vaheaegadel klippe just TV 3 aastavahetusprogrammi tarbeks. Seal sai näha näitlejat Henrik Normanni, kes kehastus vaheldumisi nii Jaanus Nõgistoks, Anu Taliks kui ka Jüri Makaroviks. Sestap võib öelda, et ka TV 3 tuleb aastavahetusel välja paroodiasaadetega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles