Nemad on meie tänavused TANTSUSTAARID!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani, Jan Uuspõld, Kati Toots, Andres Anvelt, Veronika Portsmuth ja Stig Rästa - nemad on tänavused «Tantsud tähtedega» staarid!
Getter Jaani, Jan Uuspõld, Kati Toots, Andres Anvelt, Veronika Portsmuth ja Stig Rästa - nemad on tänavused «Tantsud tähtedega» staarid! Foto: elu24.ee

Getter Jaani, Jan Uuspõld, Kati Toots, Andres Anvelt, Veronika Portsmuth ja Stig Rästa - nemad on tänavused «Tantsud tähtedega» kuus staari, kes oma «jah» sõna öelnud !

Tänavuse noorte laulupeo «Maa ja ilm» kunstiline juht Veronika Portsmuth tantsib tänavuses hittsaates koos tantsuõpetaja Märt Aguga.

Märt on endine võistlustantsija, kes on tuule tiibadesse saanud Revalia tantsukoolist.

«Miks just Märt ja Veronika paari pandi, ei vaja vast pikemat selgitust. Kutsume neid hellitavalt «laulupeoks» ja «tantsupeoks»,» pajatas Elu24-le Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf. «Mis aga veel toredam puutepunkt, Märt ja Veronika on ka klassikaaslased 21. keskkooli päevilt.»

Marko Kiigajaani partneriks Kati Toots

«Ma ei ole ju mitte kunagi tantsinud! Mõtlesin juba ammu, et lähen tantsukursustele, sest see on kindlasti asi, mida iga inimene osata võiks. Jaan (Kati elukaaslane, ärimees Jaan Toots) ütles mulle ka, et oleks aeg tantsima õppida – kaua ta ikka mind nagu puunukku järel veab,» põhjendas Kati tantsusaates osalemist.

Uuspõld on üsna hiljuti Facebookis sõbraks saanud võluva võistlustantsija Alesandra Žeregeljaga.

Põhjus on selge, paarike keerutab koos jalga tänavuse tantsusaate parketil. Mees tunnistas juba juuli lõpus antud intervjuus Elu24’le et on eelnevatel hooaegadel pakkumistest ära öelnud ajapuudusel ning andis mõista, et tänavu jaguks just sobivalt aega tantsupõrandal sussi sahistada.

Muusik Stig Rästa tantsupartneriks ja õpetajaks on mitmekordne Eesti meistrivõistluste finalist Karina Vesman.

Juba mitmendat nädalat tantsutrenni vihtuv Stig arvab, et nad saavad Karinaga juba päris ilusti hakkama. Arvestades seda, et Stigi tantsukogemus piirdub kohustusliku seltskonnatantsukursusega põhikooli päevilt: «Ega ma rohkem eriti midagi kursusest mäletagi peale rumbaruudu.»

Eurovisiooni täht Getter Jaani keerutab menusaates jalga Ott-Sander Palmiga.

«Ma ei tea, kas läks sekunditki, kui ma juba jõudsin jah-sõna öelda, « naerab Getter. «Olin pakkumisest väga vaimustuses. Pärast kõnet ruttasin arvuti juurde, tegin Youtube'i lahti ja hakkasin vaatama Eesti «Tantsud tähtedega» osalejate tantse ja ka välismaa omi.»

Riigikogu liige Andres Anvelt astub Kanal 2 hooaja kroonisaates «Tantsud tähtedega» üles koos Kristina Tennokesega.

Poognad vallavalitsuse parketil sünnivad mehel jõuga. Tundub, et siin õpetatakse karu tantsima ja saavutatakse silmanähtavaid tulemusi. Suur mees allub Tennokese suunamisele samasuguse pühendumisega kui 20 aastat politseinikuna kuritegusid või Toompeal sotside leeris seaduseelnõusid uurides.

Kuna varasematel aastatel on tantsupõrandal liuelnud ikka kaheksa tantsupaari, siis mida Sina arvad, kes on need kaks staari, kes veel on oma «jah» sõna öelnud !

Pind varbasse kõigile staartantsijatele ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles