Seksi-Maris teab miks tüdrukud nii palju suitsetavad ja muid meelemürke tarbivad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Altma aka Seksi-Maris - tõsieluseriaalis "Unistuste printsess" osalenud Maris Altma sai kiirelt endale hüüdnime Seksi-Maris. Neiu üritas eksperimendi käigus 50 päeva seksita vastu pidada, kuid murdus juba 11. päeval. Endine Lauri Pedaja pruut on ööklubis avalikult teise naise suguorganeid limpsinud ning üldse julgete väljaütlemistega ajakirjanduses esinenud.
Maris Altma aka Seksi-Maris - tõsieluseriaalis "Unistuste printsess" osalenud Maris Altma sai kiirelt endale hüüdnime Seksi-Maris. Neiu üritas eksperimendi käigus 50 päeva seksita vastu pidada, kuid murdus juba 11. päeval. Endine Lauri Pedaja pruut on ööklubis avalikult teise naise suguorganeid limpsinud ning üldse julgete väljaütlemistega ajakirjanduses esinenud. Foto: Jelena Rudi

Kas mäletate «Unistuste printsessi» saate üht skandaalseimat tütarlast, Maris Altmad aka Seksi-Marist? Neiu, kes niitis kuulsust seriaalis osaga, kus Unistuste mees-Dimi leidis netist printsessikandidaadi šokeerivad alastifotod. 

Fotod paljastasid hetki Marise minevikust ning kui Dimi sai aimu veel mõningaist neiuga seotud vürtsikatest faktidest erootikavallas, oli neiu saatest väljakukkumine garanteeritud.

Aga Seksi-Maris üllatab taas!

Nimelt esines kaunitar hiljuti toimunud Cattiva`s Shows julge avaldusega. Maris paljastas saladuse miks nii paljud noored tüdrukud suitsetavad, kohvi joovad ja muid meelemürke tarbivad.

Maris: Miks mina suitsetasin? Sellepärast, et hoida oma kaalu. Et mitte minna paksuks.

Ja sellepärast naised tegelikult suitsetavadki, et suits ja kohvi... Ja ongi garanteeritud kõige ebatervislikum kaalulangetus. Naised seda muidugi ise ei tunnista.

Suits, kohv ja muud meelemürgid  - kas need on tõesti parimad kaalulangetajad?

Noorte neidude õpetlikku videolõiku näed SIIT.

Kuidas hoiad oma kaalu ohjes Sina?

Siinkohal toome välja faktid suitsetamise kohta. Usume, et nii mõnigi fakt võib sind üllatada.

Mida suitsetamine sinu organismile teeb?

Kõiki sigarette, ka Light ja Superlight kaubamärgiga sigarette suitsetades satub  sinu organismi üle 4000 erineva keemilise aine, neist vähemalt 60 on tõestatult vähkitekitavad.

Sigaretitubakas sisalduv nikotiin ei põhjusta küll vähki, ent on sõltuvuse põhjustaja.

Sõltuvus nikotiinist tekib seetõttu, et nikotiin mõjutab ajus paiknevaid nikotiiniretseptoreid, mille tagajärjel tekib lühiajaline heaolutunne.

Suitsetades nikotiiniretseptorite arv ajus suureneb ja inimene vajab üha uusi nikotiiniannuseid. Nii kujuneb välja nikotiinisõltuvus ja inimesest saab regulaarne suitsetaja.

Kui nüüd ühel hetkel suitsust loobuda, tekivad nn. ärajäämanähud, sest inimene ei saa enam nikotiini, millega ollakse harjunud. Võivad tekkida närvilisus, keskendumisraskused, külmavärinad, peavalu ja muud ebameeldivad aistingud, mida on raske taluda ja mistõttu võib inimene taas suitsetamist alustada.

Lisaks füüsilisele sõltuvusele nikotiinist on suitsetajad sageli sõltuvuses ka suitsetamisest kui tegevusest.

Tugev harjumus läita sigarett näiteks kohvilauas, autoga sõites või muudel juhtudel võib takistada loobumisotsust tegemast.

Miks on kokaiin kahjulik?

Kokaiin tekitab tugevat sõltuvust, nii vaimset kui füüsilist. Kokaiinisõltlane tahab ainet üha uuesti ja ei suuda ilma selleta end hästi tunda. Pärast toime lahtumist tekib sageli ängistus ja depressioon ning suur kiusatus võtta uus annus.

Kokaiin vigastab tõsiselt nina limaskesta, põhjustab pidevat nina tilkumist ja verejookse. Pidev kasutamine põhjustab umbusku ja luulusid. Kasutaja on närviline ja erutunud, tema meeleolu on kõikuv, tal esineb mälukaotusi ja unetust.

Mõnedel kasutajatel suureneb huvi seksi vastu, aga pidevad kasutajad jäävad tavaliselt impotendiks.

Töövõime ja enesetunde parandamiseks hakatakse kokaiini mõnikord tarvitama väga tihti, ka tööajal. Nii süveneb sõltuvus veelgi. Lisaks tekivad tõsised rahaprobleemid, sest kokaiin maksab väga palju.

Seega on suitsetamine uimastite tarvitamine sinu tervisele väga kahjulik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles