Galerii: Barton & Guestieri põnev veiniõhtusöök

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veinidest on paljud kuulnud, veine on pea kõik ka maitsnud, kuid nendest teadmist peetakse siiski suureks teaduseks.

Selleks et veini-ja toidukultuuri meile lähemale tuua, jookseb TV 3s juba teist hooaega saade «Elu veinimõisas»

Seekord veetsid Prantsusmaa Chateau Magnol`i veinimõisas toreda nädala veine testides ning laulmises ja heliloomingus üksteisest mõõtu võtmas Tanja Mihhailova, Ivar Must, Maarja-Liis Ilus, Sven Lõhmus, Lenna Kuurmaa ja Mihkel Mattiisen.

Saates oslenud Maarjamaa kuulsused soovisid oma kordumatuid kogemusi jagada ka teistega ning kutsusid seepärast esmaspäeval, 26. septembril restorani Ribe  veine Barton & Guestier maitsma ka oma tuttavad ja sõbrad.

Joogikoolitaja Berit Väljaotsa abiga tutvuti lähemalt veinimaailmaga ja eriti just Prantsuse veinidega.

Külaliste lemmikuteks kujunesid proovitu põhjal Barton &Guestier Vouvray, Barton & Guestier Sauvignon Blanc Reserve, Barton & Guestier Pinot Noir Reserve ja Thomas Barton Reserve Margaux.

Kuigi väidetavalt paljud kardavad Prantsuse veine, kuna need tunduvad neile pisut keerulised, siis tegelikult on reegel üsna lihtne. Veine tuleb lihtsalt katsetada ja proovida ning sobitada neid erinevate toitudega.

Ja kõige lollikindlam viis on sobitada Prantsuse veine Prantsuse toiduga.

Kiika pilte!

«Elu veinimõisas kolmapäeviti kell 20:00 TV 3s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles