Politsei: oleks suur illusioon öelda, et Eestis kanepit ei tarvitata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep.
Kanep. Foto: ED ANDRIESKI/AP

Politsei- ja piirivalveameti kriminaalpolitseiosakonna menetlusbüroo III talituse juht Veiko Germann möönab, et oleks suur illusioon öelda, et Eestis kanepit ei tarvitata.

Muusik ja kolumnist Mart Kalmet on ajakirjanduses korduvalt nõudnud kanepisse suhtumise ümbervaatamist riiklikul tasandil. «Me arutame siin, kas tohiks lubada eestlastel kanepit tarvitada. Aga nad juba tarvitavad!» ütleb Kalmet  Raadio 2 saates «Poolt ja vastu».

Politsei- ja piirivalveameti kriminaalpolitseiosakonna menetlusbüroo III talituse juht Veiko Germann möönab saates muu hulgas, et oleks suur illusioon öelda, et Eestis kanepit ei tarvitata, ja et keelatud vili on siiski kõige maitsvam vili.

Emotsionaalseid ja faktilisi argumente kanepi legaliseerimise teemal kuuleb Raadio 2s laupäeva keskpäeval saates «Poolt ja vastu». Saadet juhib Urmas Vaino.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles