Suur pildigalerii: «Tantsud tähtedega» teine saade

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Tantsud tähtedega» teises saates said televaatajatelt ja kohtunikelt said vähim hääli Veronika ja Märt ning Andres ja Kristina. Koju pidid minema Veronika ja Märt.

 

Kohtunike edetabelit juhtisid Stig ja Karina (punkte kahes saates kokku 33), kellele järgnesid Anna ja Mairold (31), Jan ja Aleksandra (30), Getter ja Ott-Sander (30), Kati ja Marko (28), Veronika ja Märt (27), Andres ja Kristina (27) ning Ott ja Emma-Leena (25)

Tantsijad ja kohtunike kommentaarid:

 
Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja, samba (Genka, Ott Lepland, Teele Viira, J.O.C. & LoopPirates «Suhkur»)


Merle Klandorf: Mulle tundub, et teil on nii hea klapp omavahel, et käite koos salaja väljas harjutamas. Väga-väga hästi rütm välja tantsitud! Soovitus edaspidiseks - kui keharaskus esimese jala peal, siis võiks ka ülakeha selle kohal asuda. Siis oleks ka tasakaal parem.

Jüri Nael: Spagetikäed! Kui oled näitleja, siis võivad spagetikäed olla, aga muidu tahan näha täpseid käsi. Muidu täitsa tore. Ja lõpupoos võiks olla täpsem.

Vilja Savisaar-Toomast: See samba oli paljulubav, aga Eestit ma siin ei näinud väga palju. Tõepoolest, isegi kohtunikud said paari pilgu osaliseks Jani poolt. Ei ole ka vaja sambasse toppida seda eestilikkust. Väga tubli samba.

Punktid: 5+4+5

 

Veronika Portsmuth ja Märt Agu, aeglane foks («Laul Põhjamaast»)

Jüri: «Põhjamaa» on selline lugu, mille saatel niikuinii tõusevad ihukarvad püsti. Kui räägime tantsust, siis hingestatus ja kõik see on seal olemas. Minu meelest tegi selle loo tempo tõstmine karuteene. Ilus number ja võiks olla pöörded täpsemad. Algus- ja lõpupoos briljantne, täpne.

Vilja: Oli liigutav, ilus ja harmooniline.

Merle: Koreograafia oli väga ülev, eriti algus ja lõpp.

Punktid: 5+4+5

 

Ott Väli ja Emma-Leena Koger, samba (Joel Steinfeldt «Tiigrikutsu»)

Jüri: Eks see samba Eesti mehele üks komistuskivi ole... Algas peale, nagu oleks 1b klassiõhtu ja õpilane Ott esitas samba. Kui püssi ära panid, tahtsin sambat näha, aga seda ei tulnud - algas hoopis raske töö. Lõpp kahjuks oli ka selline, et Emma-Leena lõpetas 15 takti varem.

Merle: See oli väga ilus soolotants tiigrikutsu poolt. Oleks tahtnud näha rohkem partnerlust. Arenguruumi on järgmiseks saateks.

Vilja: Olen hinges nii patsifist, et mind ikka teeb rahutuks, kui keegi tuleb püssiga tantsupõrandale. Kui see püss ära pandi ja ma vaadata julgesin, siis väga tubli, et see tants ära sai tantsitud.

Punktid: 3+3+4

 

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm, aeglane foks (Tõnis Mägi «Koit»)

Vilja: Seda tantsu ma muidugi kartsin hirmsasti, sest «Koit» on selline, kus ma isegi üksi püsti tõusen. Mõtlesin, kuidas te selle lahendate. See oli väga ilus tants.

Jüri: Täpselt samasugune trikk nagu «Põhjamaaga». Samas tegite seda väga hästi. Kostüümi koha pealt läks natuke liiga paljuks... Te teate, kuidas publikuga manipuleerida. Kui võtta Veronika ja Märdi tegelik tunne ja panna teile, siis oleks see midagi väga-väga lahedat. Väga tore, et Getter näitas endast uut külge.

Merle: Koreograafia pool oli väga kena. Teie paar jätab mulle täiesti võistlustantsijate paari mulje. Aga ma ei suuda loobuda imestamast juba teise fokstroti puhul - kuhu teil kiire on? Mingil juhul ei tohiks kiirustada.

Punktid: 6+5+7

 

Stig Rästa ja Karina Vesman, samba (Toe Tag «Pankrot»)

Jüri: See oli üks väga seksikas number ja te olete väga seksikas paar. Väga mõnus tervik ja fiiling. Väga hea samba!

Vilja: Mulle hakkas juba tunduma, et eesti mees oskab tantsida sambat ka, aga ega see Stig vist päris Eesti nimi pole. Mulle jäi arusaamatuks see atribuut, mis minu meelest sambale juurde ei andnud. Aga ega ta ära ka ei võtnud.

Merle: Äkki oli ratas selleks, et kohtunike tähelepanu tantsutehnikalt ära võtta? Tegelikult samba oli täitsa samba. Stig suutis sambat tantsides, mis ei ole just eesti meeste rahvatants, jääda iseendaks.

Punktid: 6+6+7

 

Kati Toots ja Marko Kiigajaan, aeglane foks (Jaan Tätte «Ilus hetk»)

Jüri: Võrreldes esimese saatega olete teinud suure hüppe edasi. Kati nautis tantsimist ja lõite võrratu atmosfääri. Väga ilusad kostüümid! Väga-väga ilus!

Vilja: Emotsioon suur ja tugev. Valisite päris raske loo, aga oskasite siin tantsupõrandal Jaan Tätte loole kaasa mõtiskleda. Harmoonia oli väga Jaanilik - ära uitamine kaugustesse. Suurepärane tants.

Merle: Püsti aplodeerisin sellepärast, et imetlen alati, kui inimene suudab end ületada.

Punktid: 7+5+6

 

Andres Anvelt ja Kristina Tennokese, samba (Laura Põldvere «Lihtsad asjad»)

Jüri: Kui me võiksime panna hindeid funi eest, siis saaksite maksimumi. Suurepärane fiiling, poosid ja täpne jalalöök. Siin on tegu väga näitlejameisterliku mehega.

Merle: Kohutavalt rütmiline, mis on üllatav. Hea naispartneri käsitsemine ja hea väljenduslaad.

Vilja: Mulle meeldis ka see tahe, millega Andres siia põrandale tuli. Sambat oli ka siin piisavalt mulle vaatamiseks.

Punktid: 4+6+6

 

Anna Levandi ja Mairold Millert, aeglane foks (Raimond Valgre «Õige valik»)

Merle: Siin oli hästi palju head! Ma ei väsi nautimast Marko Inglise stiili ja väga kena oli ka see sajandialguse mõisaproua. Koreograafia oli väga hästi ära õpitud. Natuke vist väsisite lõpupoole, et tekkis hakitud omavaheline ebakõla.

Vilja: Mina nägin aadellikku suursugusust selles fokstrotis. See oli päris ilus lõpetus meie saatele. Igati hurmav kombinatsioon.

Jüri: See oli ikka suhteliselt kohutav. Kui juba teises saates lööme lati tantsutehniliselt nii kõrgele, siis teised paarid ei jõuagi järgi. Super! Lavastus väga hea. Detailideni läbi mõeldud.

Punktid: 5+6+7

 

Avasaates olid kohtunike hinnangul parimad Jan ja Aleksandra (16 punkti), kellele järgnesid Ott ja Emma-Leena (15), Stig ja Karina (14), Anna ja Mairold (13), Veronika ja Märt (13), Getter ja Ott-Sander (12), Andres ja Kristina (11) ning Kati ja Marko (10).

Televaatajate hääli ja kohtunike hindeid kokku liites selgus, et vähim punkte said Andres ja Kristina ning Kati ja Marko.

Kiika suurt pildigaleriid!

Millise paarikese tants liigutas sind enim?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles