Naine sai 201 000-dollarilise telefoniarve

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon.
Mobiiltelefon. Foto: New York Times/SCANPIX

Ameerika mobiiliklient puhkes meeleheitlikult nutma, kui avas arve 201 000 dollarile sideteenuste eest. Tegemist polnud eksitusega.

Celina Aaronsi vend, kes on kurt-tumm, kasutas õe telefoni Kanadas puhkuse ajal videote internetist vaatamiseks. Paraku polnud Celina tellinud rahvusvahelist paketti, mis tegi internetis viibimise kosmiliselt kalliks.

Tema õed-vennad saatsid sel ajal kodumaale rohkem kui 2000 tekstisõnumit ja kasutasid vastutustundetult andmesideteenuseid, millele lisandus teenustasu rohkem kui 2000 dollari eest.

«Ma olin nõrkemiseni endast väljas. Ma värisesin, nutsin. Ma ei suutnud enam telefoni käeski hoida, rääkimata telefonikõne pidamisest. Ma mõtlesin, et nüüd on mu elu läbi,» rääkis Celina WSVNi uudisteagentuurile.

T-mobile, teenusepakkuja, on kliendiga kokkuleppe sõlminud ning nõustub üksnes 2 500-dollarilise maksega. Celinal on arvet aega maksta kuus kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles