Lauri Pedajast saab «Tantsud tähtedega» žüriiliige

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja ostis õunu.
Lauri Pedaja ostis õunu. Foto: Karli Saul

Sel pühapäeval tulevad «Tantsud tähtedega» saates päevavalgele juhtumid, mis on meie tähtede elu oluliselt mõjutanud ja muutnud. Iga täht räägib oma tantsupartnerile isiklikku elu vapustanud seiga, mille treener tantsuks vormib. Külaliskohtunikuna istub žüriilauda näitlev juuksur Lauri Pedaja.

Käimasoleval hooajal on «Tantsud tähtedega» mitmed saated keskendunud mõnele teemale. Sel pühapäeval paljastavad tähed meile killukese oma isiklikust elust -- juhtumised ja sündmused, mis on neist teinud need inimesed, kes nad täna on.

Žürii kolmandaks liikmeks Merle Klandorfi ja Jüri Naela kõrval on sedapuhku Lauri Pedaja. Lauri üllatas tantsusaate kolmandal hooajal kõiki televaatajaid oma seniavastamata tantsutalendiga ning teenis kohtunikelt kõrgeid punkte, ent langes siiski poolfinaalis välja. «Seda saadet pole mitte kunagi võitnud paar, kes tantsib kõige paremini. Võidab show,» on Lauri ise öelnud.

«Tantsud tähtedega» on heategevuslik suurprojekt, mille telefonihääletuse tulust pool annetatakse liikumispuuet ennetava elektromüograafi ostmiseks.

Jan Uuspõld, Getter Jaani, Anna Levandi, Ott Väli, Stig Rästa, Andres Anvelt ja Kati Toots jätkavad võistlemist juba sellel pühapäeval kell 20.35. Kes neist peab seekord saatest lahkuma, selgub otsesaate lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles