Täpp alustas haldusreformiga: Rainer Vakra, koli Narva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Tomson
Meelis Tomson Foto: Robin Tepper

Kolumnistide Mihkel Muti, Ahto Lobjaka ja Iivi Anna Masso kõrvale on viimastel kuudel sirgunud noorema generatsiooni arvamusliider Meelis Tomson aka Täpp. Seekord sobitab Täpp oma arvamusloos osavalt haldusreformi ja Tallinna TV.

Täppi ärritas Keskerakondlasest riigikogu liikme Rainer Vakra eilne avaldus, kus poliitik soovitab monstrumiks muutunud Tallinna TV asendada raadioga.

«Rainer Vakral on ilmselge poliitiline tähelepanu puudus! Midagi asjalikku ei suuda välja käia, siis hakkab lihtsalt poriga loopima - noh nagu meeleheitel poliitikule kohane. Ja üleüldse..... kui ei meeldi - KOLI ÄRA! Narva näiteks!,» kirjutas Täpp oma Facebookis.

Täpp on ka varem Tallinna TV kaitseks välja astunud, seda siis kui loodi Facebooki leht «Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele». «Saate lihtsalt end siin välja elada nagu tavaline ja tüüpiline kommentaator, kes sõimab kõike ja kõiki. Selle asemel, et siin kiunuda nagu kliimaksis eided, tehke midagi. Korraldage kampaania «Annetage raha lasteaedadele».»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles