Katrin Kuldma moemärk Amanjeda kostitas moehuvilisi gurmeeõhtuga

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Katrin Kuldma m oemärk Amanjeda kostitas nädalavahetusel moehuvilisi gurmeeõhtuga, kus lisaks toidule serveeriti Itaalia kangatarkusi ja Amanjeda sügistalvist kollektsiooni.

Üritusel tegi workshopi Euroopa ühe suurima luksuskangaste tootja – Loro Piana esindaja Alberto Oioli, kes rõhutas kangavaliku olulisust moeloomingus: “Mood on nagu kokakunst – tõeliselt hõrgu tulemuse saab vaid parimat toorainet kasutades”.

Luksuslikest kangastest ning rafineeritud stiilist on kantud ka Amanjeda sügiskollektsioon, kus on esindatud meeste- ja naisterõivad.

Tooni annavad luksuslikud alpaka, kaamelivilla ja mohääriga mantlid, hästiistuvad pintsakud ja kostüümid. Värvidest domineerivad küpsed konjaki- ja šokolaaditoonid ning pidulik must.

Amanjeda pakub võimalust äri- ja peorõivaid oma stiili ja mõõtude järgi tellida. Amanjeda disaineri Katrin Kuldma sõnul on näiteks ülikonna kandmine täna suuresti inimese vaba valik: “Kui juba ülikonda kanda, siis peab see ka ideaalselt sobima. Miks siis mitte eelistada masstoodangule isikupärast ja hästiistuvat rõivastust.”

Amanjeda on 2008. aastal Katrin Kuldma poolt rajatud kaubamärk. Amanjeda stuudio pakub diskreetset luksust maailma tippklassi kangaste, täpse istuvuse ja modernse disainiga nii naistele kui meestele.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles