Iiri fännid hindavad eesti muusikat, õlut ja imeilusat Tallinna vanalinna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

«Tegin täna hommikul ERR-is raadioprogrammi, mis jooksis eetrisse Iirimaal. Tutvustasin Eestit, eesti inimesi ja eesti väga head muusikat,» rääkis iiri raadiohääl Hector Ó hEochagáin.

Põhja-Euroopa on Ó hEochagáini jaoks vägagi tuttav piirkond.

«Võiks öelda, et tean seda Euroopa piirkonda väga hästi. Olen käinud kõigis põhja riikides ja siia on alati tore tulla. Muuseas, palju eestlasi elab ka Iirimaal, niiet rahvusena pole eestlased iirlastele sugugi mitte võõrad,» teab Ó hEochagáin.

Kuna Ó hEochagáin ei saa jätta mainimata, et pubikultuur pärineb Iirimaalt, siis õllekriitikuna hindab Eesti õlut mees väga heaks.

«Mulle meeldib Saku ja A. Le Coq - väga hästi maitsev värske õlu, peab ütlema.»

Müsteeriumiks Ó hEochagáini ja iiri fännide jaoks on kahtlemata see, kuidas Lilleküla staadionit nimetatakse. «Ma ei tea küll miks te oma staadionit A. Le Coq staadioniks kutsute, sest Iirimaal tähendab see viimane nimeosa küll midagi hoopis muud,» naljatab mees.

Kõige lõpuks kiitis raadiohääl Tallinna restorane. «Käisime eile ühes väga heas kohas, kus pakuti tõeliselt maitsvat liha ja kala,» muljetas Ó hEochagáin.

Intervjuu lõpuks edastas Ó hEochagáin eestlastele sõnumi: «Suur tänu teile, et olete meid soojalt vastu võtnud. Meil on seni olnud väga lõbus ja loodame, et tuleb hea mäng ja lõbus järelpidu!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles