Skandaalne seksiturist tuleb Balti riikidesse naisi jahtima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellid Alessandra Ambrosio (vasakul), Candice Swanepoel (keskel)ja Adriana Lima
Modellid Alessandra Ambrosio (vasakul), Candice Swanepoel (keskel)ja Adriana Lima Foto: SCANPIX

Väidetavalt jõuab lähiajal Eestisse seksiturist Roosh V USAst, kes kirjutab teejuhi, kuidas selle riigi naised voodisse meelitada.

 

Mees teatab Twitteris, et ta liikus Poolast Lätti ning nüüd on tal käsil järjekordse raamatu kirjutamine. Samuti lisab Roosh V, et ta on üleküllastunud Poola vagiinadest. «Kui ma olen raskelt näljane, siis pöördun talvel tagasi.»

Elu24 saadetud vihjes märgitakse, et  Roosh V elab riigis kaks kuni neli kuud. Pärast seda kirjutab ta teejuhi, kuidas selle riigi naised voodisse meelitada. «Tema eelmine raamat oli pealkirjaga «Bang Iceland», mille ta avaldas peale kahte kuud Islandil elamist. Hetkel kirjutab ta raamatut «Bang Poland» pärast 6 kuud Poolas veetmist. Mees elab nüüd Lätis ning varsti plaanib ta Eestisse kolida, et kirjutada «Bang Estonia».»

«Bang Iceland» vihastas korralikult välja  Islandi avalikkuse. «Islandi naised  tarbivad alkoholi, et juua ennast unustusse. Vahekord on kiire juhtuma, sageli tunni jooksul. Island on ainus lääneriik, kus on kohe võimalik saada, ilma selle eest maksmata,» kirjutas Roosh V oma raamatus «Bang Iceland» .

Roosh V  raamatud on väga populaarsed USA meeste seas, kes enne reisi antud riigi kohta põhitõed naiste voodisse meelitamisest selgeks teevad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles