Galerii: Tallinn Dolls avas uue stuudiopoe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moebrändi Tallinn Dolls loovjuht Mari Martin ja disainer Karolin Kuusik avasid 24. novembri õhtul pidulikult oma uue stuudiopoe Tallinnas Tatari tänaval, otse Õnnepalee taga.

Uues poes on lisaks käimasoleva hooaja kollektsioonile võimalik tutvuda ka järgmise aasta sügistalve kollektsiooni näidiseksemplaridega.

Nii Karolin kui Mari kinnitavad kui ühest suust, et Kadriorust koliti Tatari tänavale eelkõige ruumipuuduse tõttu. «Asju on rohkem, kollektsioon on suurem,» märgib Mari. «Ja töö tegemiseks on ka vaja ruumi,» lisab Karolin.


Uus stuudiopood jaotub kaheks osaks - eespool on pood nagu pood ikka, kus võimalik uudistada valmisrõivaid ja ka mõningaid brändi sümboolikaga ehteid, tagapool asub aga väike stuudio.

«Kui poest keegi midagi ostab ja tahab näiteks lühemaks teha, siis on meil võimalik ka kohe reageerida,» selgitab Karolin. Mari lisab, et stuudipoes saab kohe sisse anda eritellimusi, võtta selleks vajalikke mõõte ja valida erinevaid kangakombinatsioone.


Viimase aja tähtsamaks suunaks on aga Tallinn Dolls jaoks töötav naine ehk siis stiilsete ja silmapaistvate kontorirõivaste valmistamine. «See tegelikult on jooksnud meie kollektsioonist kogu aeg läbi ja olnud alati oluline osa sellest, aga praegu me toome selle eraldi välja,» räägib Mari Office Doll liinist.


Igal juhul on mõlemad naised oma tööga äärmiselt rahul, sest teevad just seda, mis neile meeldib. Ja näha teisi inimesi oma brändi rõivaid kandmas on neile kahtlemata parim kompliment.



Tatari 64 asuv Tallinn Dollsi uus stuudiopood on alates 25. novembrist avatud esmaspäevast reedeni kell 12.00 – 18.00.

Vaata pildigaleriid!

Tallinn Dolls at FIBIT from Tallinn Dolls on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles