Eesti Koolimissiks kuulutati alguses vale neiu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. printsess Ketlin Kivi, Eesti Koolimiss 2011 Janela Peterson ja 2. printsess Elisabeth Kandro
1. printsess Ketlin Kivi, Eesti Koolimiss 2011 Janela Peterson ja 2. printsess Elisabeth Kandro Foto: Kutt Niinepuu / MTÜ Eesti Koolimiss

Laupäeval valiti noortemessil Teeviit Eesti Koolimissi. Kuuendat korda toimuval koolinoorte ilukonkursil pälvis missitiitli Janela Peterson Tallinna Tööstushariduskeskusest, esimeseks printsessiks sai Ketlin Kivi Tallinna Kuristiku Gümnaasiumist ja teiseks printsessiks Elisabeth Kandroo Tabasalu Ühisgümnaasiumist. Konkursil osales kutse- ja üldhariduskoolidest 26 koolimissi vanuses 15 kuni 19 eluaastat

Publikulemmiku tiitli pälvis weekend.ee keskkonnas läbiviidud hääletusel «OLEN ilus» Jana Lumbe Kohtla-Järve Ahtme Gümnaasiumist, kes sai auhinnaks Nikon COOLPIX fotoaparaadi. Varasemate aastate Eesti Koolimissid moodustasid omaette žürii, kes andsid üle eriauhinna Kairit Laanelale Viimsi Keskkoolist. Kõik konkursil osalenud missikandidaadid said auhinnad Sim ilusalongilt ja Meiralt.

Spordi- ja õhtukleidivoorus võistelnud osalejaid hindas professionaalne žürii koosseisus: Katrin Rannaväli (Eesti Modelliagentuur), Beatrice (Agency Beta), Victoria Kass (Baltic Models), Evelyn Mikomägi (Living Models Agency), Tiina Jantson ja Raivo Kiisler, Aimar Karu (Eesti Iluteeninduse Erakool), Oleg Vinogradov (Arigato) ja Joel Juht (JJ-Street). Konkurssi juhatas Sulo Särkinen, muusikat tegi DJ Jaanus Polli.

Žürii esimees Raivo Kiisler luges auhinnatseremoonial esikolmiku paremusjärjestuse esialgu vales järjekorras, kuid see viga sai kiiresti parandatud. «Minu praktikas on selline juhus esmakordne, kuid olen osalenud konkurssidel, kus seda juhtub ka suurtel rahvusvahelistel lavadel ja oluline on, et lõplik tulemus oleks tõene,» selgitas Kiisler.

Eestis erinevaid missivõistluseid korraldav Tiina Jantson pidas koolimissi selleaastast võistlust igati kordaläinuks ja eriti õnnestunuks uut toimumiskoha valikut. «Teeviidale sobib koolinoorte iluvõistlus toimuma imehästi,» sõnas Jantson ja lisas: «Tegin pakkumise värskele Eesti Koolimissile esindada Eestit Hiinas toimuval missivalimisel, loodame et seesaab ka teoks.»

Esimest aastat Eesti Koolimissi peakorraldajana tegutsev Helen Kuusmaa on koolimissi konkursil osalenud nii võistlejana kui ka korraldusmeeskonnas.

«Sel aastal sujus kõik suurepäraselt. Tüdrukud oli supertublid, ma tean omast kogemusest mis tunne neil on enne lavaleminekut, kuid kõik said väga hästi hakkama ja on ka ühe hea kogemuse võrra rikkamad. See on vajalik ja õpetlik kogemus mida koolis õppida ei saa, vaid ainult suurel laval suurel ilukonkursil osaledes. Teeviidal toimunud koolimissikonkursi publik oli ka suurepärane, paljud olid tulnud oma lemmikuid toetama ja kaasa elama. Nii suurt rahvahulka ma varasematest aastatest ei mäletagi,» tundis Helen rõõmu kordaläinud sündmuse üle.

Eesti Koolimissi konkursi korraldaja on MTÜ Eesti Koolimiss koostöös partneritega Teeviit, E&T/Valgusemeister, Reval Kondiiter, A.Le Coq (Aura), Meira/Segafredo, Eesti Iluteeninduse Erakool, Sim Salong, Nikon, Arigato, JJ-Street, Sixtina, Grillium, Fullnet ja Secret Service.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles