Produtsendid lõpetasid Jana Kasega koostöö: artist on lohakas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask käis bändiliikmetega Montonis Eesti Laulu jaoks rõivaid valimas.
Jana Kask käis bändiliikmetega Montonis Eesti Laulu jaoks rõivaid valimas. Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Jana Kask ja produtsendid lõpetasid väidetavalt 2. detsembril koostöö, kuna «artist ei suuda kompetentselt suhtuda oma kohustustesse ja on pidevalt näidanud ülesse ebaprofessionaalsust ning lohakust.»

Produtsendid teatavad Jana veebilehel: «Seoses sellega jäävad ära produtsentide poolt kõik kokkulepitud üritused ning samuti võtab produtsent tagasi kõik autoriõigused ehk välja kuulutatud uue programmi esitlused ei ole tõesed!

Samuti jääb ära 6. detsembril plaanitud Jana Kase videoesitlus ETV2-s, kuna koostöö on lõppenud.

Kuna Jana Kask ei ole võimeline tegema koostööd, muutub Eesti Laul 2011 konkursil osalemine võimatuks selle tarbeks juba esitatud lauluga. Kõik artiklid duetist FR Davidiga ei ole tõesed ja 13. jaanuarlil 2012 klubis AHI Jana Kask ei esine.

Muud pretensioonid palume esitada Jana Kasele isiklikult, kuna me ei vastuta enam tema poolt edastatava väära info eest teemadel «Uus programm», «Duett FR Davidiga», «Video valmimine» jne.»

Lauljatar Jana Kase sõnul on rünnaku taga inimene nimega Tony Lindret, kes tuli ise stuudiosse ebaadekvaatses seisukorras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles