«Ärapanija»: mida teha olukorras, kus jõulukuusk ei seisa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 huumorisaade «Ärapanija» lahkas langeva jõulukuuse teemat.

«Mingis mõttes on see ju loomulik, Tallinn on vana linn... Esimene jõulukuusk toodi Raekoja platsile juba 15. sajandil. Selge see, et 21. sajandil ilma kõrvalise abita ei tahagi seista,» nentis Mart Juur.

«Mind paneb imestama muidugi see, et elukogenud mees, nagu Edgar Savisaar on, tegi kuusele pai ja nüüd loodab, et see seisab uue aastani välja. Aga jah, Tallinn on vana linn ja kui kaks vanurit kokku saavad, siis tihtilugu ei tule välja,» seletas Peeter Oja.

Peetri arvates ei maksa ka masendusse langeda või nagu ütles tuntud astroloog Edda Paukson, et kui temal kukuks kuusk ümber, oleks ta ettevaatlik - tema vanaemal, kes olevat väga terve inimene, kukkus kuusk ümber ja see jäi talle ka viimaseks aastaks.

«Ma arvan, et proua Paukson natukene emotsioneerib üle. Nii hull nüüd ka ei ole,» arvas Oja.

Ärapanijad soovitasid Savisaarel ja kogu linnavalitsusel kuusele rütmiliselt pai teha, et ta ikka järgmise aastani seisaks.

Vaata saadet allpool!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles