Galerii: Thai Rose Spa tähistas oma sünnipäeva

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 7. detsembril tähistas oma sünnipäeva Tallinna vanalinnas asuv eksootiline lõõgastumiskeskus Thai Rose Spa.

Thai Rose Spa sai alguse 2006. aastal väikesest Tallinna sadama D-terminali lähedal asuvast tai massaaži salongist, kus esimesena Eestis pakuti tai massaaži teenust koostöös Tai massaaži spetsialistidega.

Kahe aasta pärast laiendas Thai Rose Spa oma tegevust ning avas suurema salongi Stockmanni kaupluse kõrval.

Salongi teenuste valik laienes märgatavalt, tai ja klassikalistele massaažidele lisandusid juuksuri-, kosmeetiku-, maniküüri- ja pediküüriteenused ning võimalus viia läbi imagomuutus. 

Salongi peamiseks tegevusalaks jäi siiski tai massaaž

Pärast kahte edukat aastat  Liivalaia tänaval otsustasime kolida vanalinna, et olla otse Tallinna südames.

Spaa tegevusaja jooksul on suurenenud tai massaaži meistrite arv, teenuste valikusse on  lisandunud eksootilised Tai Spa paketid. Salongi klientide arv kasvab iga aastaga.

Ka paljud Eesti tuntud inimesed kuuluvad Thai Rose Spa püsiklientide hulka, mis tähendab loomulikult suurt tunnustust salongile ning näitab ka kõige nõudlikema klientide rahulolu teenuste kvaliteediga. 

Lähitulevikus planeerib salong veelgi laiendada teenuste valikut ning suurendada tai massaaži meistrite arvu, kusjuures salongi asukoha aadressi muutust lähiajal enam ei planeerita - vanalinn vastab kõikidele mugava spaa vajadustele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles