«Võsareporter»: Farmi-Gabriel otsis Statoili burksist mune

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter
Võsareporter Foto: Kanal 2

«Võsareporter» jõudis oma rännakutel taas Sae tänav 2 majja, mille elanikul oli mure munade pärast.

Tegemist ei olnud kellegi muuga kui Eesti kõige kuulsama (Peeter Võsa hinnangul ka kõige ilusama) postitantsija Gabriel Kubjase ehk Farmi-Gabrieliga.

Gabriel läks Statoili burksi ostma, sest bensujaama pere oli suutnud reklaami peal oleva burgeri nii ahvatlevaks tuunida. Hindki oli mõistlik. Ent ostu sooritamisel selgus, et pildil on küll hamburger munaga, kuid muna eest nõuti lisaks 60 senti ja see riivas Gabrieli loomulikku õiglustunnet.

«Kui on pilt nii tuunitud, nagu seal on see hamburger, ja seal on hind juures - selles ongi nonsenss. Tahan saada pildi peal näidatud hamburgerit hinnaga 3.20, nagu seal öeldud on, mitte 3.80,» seletas mees. «Kui tahate midagi müüa, siis pange sinna jutt juurde, et 3.20 on ilma munata või pihvita, aga koos maksab siis niipalju.»

Peeter ja Gabriel võtsidki üheskoos ette teekonna Statoili, et lahendada see tarbija jõhkra ärakasutamise lugu. Gabriel haaras Peetri õhutusel kaasa ka karbi mune ja kinkis Statolile, et järgmised kliendid lisaks maksma ei peaks.

Selgus aga, et Statoil on eriline kuningriik, kus lihtrahvas, nagu Gabriel ja Peeter seda on, kõigepealt igaks juhuks välja aetakse. Sisse pääsesid nad siis, kui kohale jõudis Statoili kommunikatsioonijuht, kes selgitas, et reklaamil on tegu illustreeriva pildiga.

«Väga positiivne, et olete juhtinud tähelepanu ja me kindlasti arvestame oma tootevalikus teie tehtud ettepanekutega. Ma usun, et kuna see burger on väga populaarne klientide seas, siis saame teha ka neist erinevad konkreetsed valikud, kus kleint ei pea lisaks midagi juurde valima,» sõnas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles