Eksklusiivgalerii: Urmas Sõõrumaa tähistas juubelit tenniseturniiriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Küll et Urmas Sõõrumaa sünnipäev oli 29. novembril, on üksnes Elu24-l pildigalerii ärimehe tähtsaimast juubelist - 50. sünnipäevast, millega nüüd lugejaid kostitame.

Lõppeva aasta novembrikuu viimasel nädalavahetusel korraldas suurärimees ja Eesti Tennise Liidu president Urmas Sõõrumaa oma 50. juubeli raames tenniseturniiri U.S. Open.

Tere Tennisekeskuses toimunud rohkearvulisel turniiril osales suur hulk tuntud ärimehi, sportlasi ja avaliku elu tegelasi.

Teiste seas lisaks sünnipäevakangelasele käisid tenniseväljakul kollast palli toksimas Fjodor Berman, Enn Kunila, Sven Mansberg, Märt Vooglaid, Indrek Prants, Tarmo Sumberg, Rein Loik, Valdo Randpere, Toomas Leius, Erki Nool, Allar Levandi, Indrek Sei, Marek Kaleta, Mart Liigand, Tiit Nuudi, Jaanus Mutli, Arno Mägi, Donatas Narmont,Kalle Muuli jpt. Kohal olid ka külalised Hispaaniast ja Valgevenest.

Kahes vanusegrupis (35+ ja 45+) peetud paarismänguturniiril olid võidukad vastavalt Mark Berman-Artur Antropov ja Märt Luuk-Härmo Värk. Juubilari tähtpäeva tähistamine ja turniiri pidulik lõpetamine koos oma tennisesõpradega leidis aset Rottermanni kvartali US Art Gallerys.

Meeleolukas õhtu pakkus külalistele rohkesti üllatusi tiheda kultuuriprogrammi näol.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles