Maailmalõpp läheneb? Norra rannikult leiti 20 tonni surnud kala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer Molly ja tuhanded surnud heeringad Norras Kvaenesi rannas
Koer Molly ja tuhanded surnud heeringad Norras Kvaenesi rannas Foto: SCANPIX

Põhja-Norra rannikult leiti tuhandeid surnud heeringaid, mis on maailmalõpu ennustajate jaoks veel üks märk lähenevast hävingust.

Meri uhtus Kvaenesi rannale üle 20 tonni kala ning eksperdid pakuvad nende päritolu kohta erinevaid versioone, kirjutab Daily Mail.

44-aastane kohalik Jan-Petter Jorgensen jalutas oma koera Mollyga, kui avastas haisva kalakuhja.

«Inimesed räägivad, et midagi sarnast juhtus ka 1980. aastatel. Võib-olla sattusid kalad hapnikuvaesesse keskkonda ja surid mageda vee tõttu?» pakkus mees.

Eksperdid arvavad, et kalad võisid jääda tõusuvete lõksu, kui mõni röövakala oli nad ranniku poole ajanud. Teise teooria kohaselt uhtus kalad kaldale hiljutine torm või nad sattusid madalasse vette ja neile sai saatuslikuks lähedal lahte voolav magedaveeline jõgi.

Viimase kuu jooksul on juhtunud mitmeid müstilisi massisurma juhtumeid. Pühapäeval sadas Arkansas' linnas surnult alla paarsada musträstast, kelle võis hukutada ilutulestik. Eelmisel kuul leiti New Englandi kuristikust 25 surnud hobust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles