Täpp: Strippar-Marco muutis kombeka saate labaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers on tuntud ka kui Arnold Oksmaa ekspruut.
Mari-Leen Albers on tuntud ka kui Arnold Oksmaa ekspruut. Foto: TV3/Indrek Kraus

Et aimu saada, mis toimus «Õhtusöök viiele» staarieri telgitagustes, küsisime esimeses episoodis saatest osavõtnuid võõrustanud Täpilt aka Mari-Leen Albersilt (kellega samas paadis kulges ka Tipp ehk Meelis Tomson), mis siis ikkagi juhtus. Kas Strippar-Marcole tehti liiga või mitte? Samuti tegime juttu sellest, kuidas staarreporter kuulsuskoormat kanda jaksab ning mida see saade on talle juurde andnud.

Kui oluline on meelelahutusmeedia staarile olla pildis, olla nähtav?

Nagu Marco ka eile õhtusöögisaates ütles, lihtne on kuulsaks saada, raskem on pildis püsida. Oleneb staariastmest, kui sa oled muusik, siis pead ikka vahelduva eduga pildis olema, muidu unustatakse ära ja ei kutsutagi esinema. Loomulikult on ka selliseid artiste, kes on eelbroneeritud aasta jagu, näiteks Toomas Annil on kindlasti juba praegu teada, kus ta järgmise aasta jaanipäeval või vana-aastaõhtul esineb…

Mis sa arvad, miks TV3 otsustas saateks «Õhtusöök viiele» sedakorda just sellise seltskonna kokku panna?

Staarieri on sedakorda üle võlli keeratud seltskonnaga. Ma olen küll Elu24 poolt tekitatud pseudostaar, aga ma oleksin võinud vabalt selles saates olemata olla. Küllap lootis saatemeeskond mingit üliskandaalset saadet teha, kui meid kokku pani.

Miks televaatajad teie tegemiste vastu nii suurt huvi tunnevad?

Ma arvan, et kuigi meist tehtud nupukesi loetakse ja kommenteeritakse, on inimestel suhteliselt ükskõik, mida me korda saadame. Võib-olla ainult Vaidol on hulk teismelisi fänne, kes tõesti jälgivad ja elavad kaasa tema tegemistele.

Kes seekordsest saatest «Õhtusöök viiele» siis ikkagi kõige kuulsam oli? Sai see teil lõpuks selgeks?

Kõige kuulsam oli meie seltskonnast ikka Marco - ta on ju kõige kauem meedias figureerinud.

Mis lugu punktide jagamisega oli - küsisid Marcolt maksimumpunkte või mitte?

Ma kirjutasin ka oma blogis, et ma ei varjagi, et ütlesin, et tahan võita, kuid ma ei saa ju sundida kedagi endale maksimumpunkte andma. Mina vähemalt ei mäleta, et oleksin kellelegi öelnud, et «pane mulle 12 punkti».

Mis teil Meelisega Marco vastu on? Küsimus on tuletatud sellest, et Marco on meile näidanud sinu ja saateprodutsendi vahelist sõnumineerimist ning sellejärgseid sõnumeid Marcole endale. Miks te ei tahtnud koos temaga saates osaleda?

Kui saate toimetaja uuris, kas saaksime ühel päeval osaleda võtetel ka Tartus, oli esimene mõte – Strippar-Marco. «Ei, ei, tegemist on ühe poliitikuga,» teatas toimetaja. Kaval! Saatsin toona sõnumi, et kui saates osaleb Strippar-Marco, siis meie ei osale. Paraku oli meil leping selleks hetkeks juba allkirjastatud.

«Mul ei ole kindlat inimest Marco asemele, pole ka Marco kindel. Laulja ütles ära. /…/ Nüüd on selline raske seis, kus pole viimast osalist ja pühapäeval võte. Kui Marco tuleks siis milles probleem? Te olge teie ise. Marcoga esitan nõudmised, mida ja kuidas teha. Kas nii ok? /…/»

Miks me ei tahtnud osaleda Strippar-Marcoga ühes saates? Sest ma teadsin juba ette, mis saama hakkab. Marcol on üks stiil - odav ja labane show... Kartsimegi seda kõige enam.

Mul ei ole Marco kui inimese vastu mitte midagi. Me tunneme juba aastaid ja mingis mõttes ongi ta üle võlli lahe tüüp. Aga ma teadsin ette, et kui tema seal saates on, siis ei puudu sealt labasus - nagu alasti naised, küünlavaha, seksi imiteerimine. Ma ei tahtnud osaleda saates, kus minnakse labaseks. Ma saan aru, et kogu meie punt on kokku pandud «intrigeerivatest ja eksperimenteerivatest ja hulludest», aga kõik oleks võinud minna ka normaalselt.

Neli päeva oli meie seltskonnal tore - tehti süüa, tehti nalja, tehti juttu tõsistel teemadel...  ja viimasel päeval suutis Marco oma labasustega kõik ära nullida. See lõpp oli nõme, aga teha pole midagi.

Mis oli sul Tartusse sõidu vastu, et Marco sõnul teda miinimumpunktidega ähvardasid, juhul, kui ta oma võõrustamispeo seal peaks korraldama?

Ma ei ole öelnud, et panen talle miinimumpunktid, kui asi Tartus toimub. Mul pole Tartu vastu midagi. Ikkagi heade mõtete linn ju. Lihtsalt, tegelikult ei tahtnud keegi sinna Tartusse minna ja lõppkokkuvõttes, see mida ta tegi ja pakkus, oleks sama hea välja näinud ükskõik millises Tallinna kõrtsis või hotellitoas.

Tunnista nüüd ausalt, kas mõjutasid saatekaaslasi Marcole miinimumpunkte andma?

Kui Marco oli oma show dušši all lõpetanud, läksime kõik välja ja olime šokeeritud. Rääkisime õhtust üldiselt, aga mitte punktidest. Ma ei tea, kes talle kui palju pani, tean vaid seda, et ta sai ajaloo väikseima punktisumma. Seega Marco jutt, et kõik talle ühe ladusid, ei vasta tõele - hindajaid oli neli, punkte kokku seitse.

Mis sulle selle saatega selgeks sai? Tegid mingeid järeldusi enda või teiste saates osalenute kohta?

Kuna ma tundsin kõiki peale Pille juba enne saadet, siis ei muutnud see saade minu jaoks suurt midagi. Võib-olla sai selgemaks ainult see, et Marco on metsikult mõjutatav. Saatemeeskond ootas terve nädal skandaali - aga meie saime kõik väga hästi läbi ja skandaali ei tulnud. Viimasel päeval võeti ette vaene Marco, keda masseeriti terve päev ja õhtuks oli Marco juba härga täis ja solvas mind suhteliselt õhtu alguses. Ma ei teinud väljagi. Siis hakkas ta nõudma, mis mul tema vastu on. Keeldusin toona kommentaaridest. Mul pole tema vastu mitte midagi, aga paraku on ta nii juhm, et ta ei saa aru, et kogu see «skandaal» oli saatemeeskonna idee ja nende viimane võimalus saatele vürtsi lisada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles