Sõbra 7. seeria BMW rusudeks sõitnud Nõia-Ints püüab kahju korvata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes autot juhtinud Indrek Leibur aka Nõia-Ints põrutas Soomes vastu kaljut. Mehel mõõdeti 1,90 promilline alkoholijoove.
Joobes autot juhtinud Indrek Leibur aka Nõia-Ints põrutas Soomes vastu kaljut. Mehel mõõdeti 1,90 promilline alkoholijoove. Foto: elu24.ee

Sõbra 7. seeria BMWga Soomes liiklusõnnetuse põhjustanud Nõia-Intsul tuvastati korralik joove ning lisaks polnud tal õigust rooli taga istuda lubade puudumise tõttu.

«Mul ei ole jah praegu lube, kuid tahan need kindlasti lähiajal ära teha,» lubab mees Õhtulehe veergudel.

Mees kirjeldab auto rusudeks sõitmise hetke järgmiselt: «Tee oli libe, nähtavus vähem kui kaks meetrit ning ühtäkki viskas auto tee peale risti ja otse vastu kaljut,» meenutab Nõia-Ints õnnetushetke 7. jaanuari hommikutundidel pärast klubiööd.

«Tahtsime linna peale edasi minna, kuid purjus peaga rooli istudes läksid asjad natuke valesti ja sirge tee peal, kui kiirust veidi üle saja, tõmbas auto risti tee peale,» kirjeldab mees, kuidas sõbra uhke bemari esiots rulli sai sõidetud.

«Loomulikult on sõber pahane ja hetkel ei teagi, mis veel täpselt saama hakkab,» hindab Indrek Leibur ehk Nõia-Ints olukorda pärast sõbra auto rusudeks sõitmist. «Püüan olukorda veel nii palju päästa kui võimalik ja sõbrale auto remondirahad ise kinni plekkida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles