Poisiks riietunud tüdruk võrgutas tüdrukuid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poisiks riietunud tüdruk võrgutas tüdrukuid
Poisiks riietunud tüdruk võrgutas tüdrukuid Foto: SCANPIX

Suurbritannias paljastus juhtum, milles 19-aastane tüdruk riietus poisiks ja võrgutas tüdrukuid.

Gemma Barkerit süüdistatakse nüüd seksikuritegudes, edastab Daily Mail.

Middlesexis elav Barker võrgutas ära kaks endast nooremat tüdrukut, esitledes end kui noormeest. Kõik kolm õppisid samas koolis.

Uurijate sõnul oli Barkeri pettus väga hästi plaanitud. Barker lõi endale kolm poisikuju, kellele andis nimeks Aaron Lampard, Connor McCormak ja Luke Jones.

Igal varjukujul oli oma riietumisstiil, iseloom ja välimus. Ka oli igaühel neist oma e-posti aadress, telefoninumber ja Facebooki konto.

Kuna Gemma Barker tundis oma 15- ja 16-aastast ohvrit varasemast, siis ta teadis, millele  kummagi tüdruku puhul rõhku panna. Nii ohvrid kui nende perekonnad arvasid, et Barkeri puhul on tegemist noormehega. Ta suudles tüdrukutega ning hellitas neid.

Barkeril õnnestus seda teha poole aasta jooksul. Saladus hakkas paljastuma, kui Connor McCormakina esinenud Gemma Barker jäi noorema ohvri juurde tukkuma.

Tüdruk võttis Connoril mütsi peast ja talle paistis siis nagu tegemist oleks ta sõbranna poiss-sõbra Aaroniga. Tüdruk arvas, et noormees püüdis endast jätta kellegi teise mulje, et talle läheneda.

Tüdrukud mõistsid siis, et tegemist võib olla pettusega. Nad teatasid sellest politseile ning politseinikud läksid Gemma Barkeri koju asja uurima.

Ikka poisiriietes tüdruk sõnas politseile, et nad võiksid võtta kontakti Gemma Barkeriga, kes saab talle alibi anda. Politseinikud arreteerisid Aaron Lampardina esinenud tüdruku ja ta viidi politseijaoskonda. Tõde tuli päevavalgele siis, kui tüdruk pidi riided seljast võtma.

Gemma Barkeri ohvrid on endise sõbra pettusest šokeeritud.

Prokurör Ruby Selva sõnul ei oleks tüdrukud suhtlema hakanud, kui nad oleks aru saanud, et tegemist on tüdrukuga.

Seda juhtumit käsitletakse nüüd Guildfordi kohtus. Gemma Barkerile esitati süüdistus nii seksuaalses ärakasutamises kui pettuses.

Ta tunnistas petmise ja kaks ärakasutamist üles. Halvimal juhul võib ta kuni kaheks aastaks trellide taha sattuda.

Gemma Barker on vabaduses kautsjoni vastu. Kohus langetab tema suhtes karistusotsuse märtsi alguses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles