Pildid: kunstnik Billeneeve välgutas määrdunud kannikaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Billeneeve
Kunstnik Billeneeve Foto: Kris Moor

Möödunud aastal avatud näitust «Viimased kehad» väisanud kunstnik ja performance artist Billeneeve pidas paljuks lühikese seeliku alla ka veel aluspesu panna.

Saatest «Õhtusöök viiele» laiemale avalikkusele tuntuks saanud kunstnik Billeneeve välgutas ka teleekraanil oma volüümikat tagaosa.

Siis väitis naine, et kannikate vahel on peidus ka stringid.

Näituselt pärit piltidelt selgub aga, et ekshibistsionistlikke kalduvusega Billeneevele meeldibki oma genitaale avalikkuse ees välgutada.

Küll aga on küsimusi tekitav kunstniku määrdunud kannikas.

Kas tegu on igikestva performance-aktiga, mille juurde peabki kuuluma kunstikaugetele põhjendamatuna tunduv lillakas tagumik või on naine kõrtsist kõrtsi liikudes ja õllest, lihast ning muudest põnevatest vedelikest vettinud toolidel istudes kogu linna kõrtsikultuuri enda pagasiruumi külge kleepinud?

Või on kunst ja performance Billeneeve jaoks avanud ka tee seksuaalse eksperimenteerimiseni ning lillakas varjund kannikail pärineb hoopis mõnelt sadomaso õhtult?

Mida arvad sina, kallis lugeja?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles