Kethi Uibomägi igatseb Gruusiat: võta vastutus selle viiruse eest ise!

Elu24
Copy
Kethi Uibomägi
Kethi Uibomägi Foto: Konstantin Sednev

Laulja ja näitleja Kethi Uibomägi (31) jagas Instagramis oma mõtteid praegu Eestis toimuva kohta. Naine soovib ennekõike inimestele hingele panna, kui oluline on igaühe panus viiruse seljatamisse. 

«Ma väga loodan, et saame selle pandeemia kontrolli alla, aga see sõltub igast inimesest personaalselt!» alustab Kethi Uibomägi postitust. Naise sõnul täiendas ta just enda maskivaru, sest kangast maske peseb ta iga päev. Samas on ka hea, kui on varuks meditsiinilisi maske. 

Kethi sõnul väldib ta suuremaid kohtumisi ja tõdeb, et ei ole rohkem kui kahe sõbraga korraga koos viibinud. «Tahan väga näha enda viimaseid nädalaid beebiootel õde ja tema vahvaid poegasid, aga hoiame kõikide turvalisuse huvides distantsi,» räägib Kethi. 

Naise sõnul tegi ta kõik endast oleneva, et telesaadete salvestusel vahemaad hoida. Samuti tõdes Kethi, et desinfitseeris pidevalt oma käsi ja telefoni ning hoidis maski ees senikaua kui vähegi võimalik. «Natukene on veel vaja vastu pidada ja end kokku võtta, palun teeme seda koos!» innustab Kethi inimesi.

«Ma tahan väga oma kihlatu juurde Gruusiasse lennata, mitte puhkama, vaid oma teise koju, aga varsti see ei ole enam jälle võimalik, kui epideemia ei näita langust,» räägib Kethi kurvastusega. Kethi Uibomäe kihlatu on Gruusia päritolu selgeltnägija Anzor Odisharia.

Naise sõnul on ta teinud lausa 13 koroonatesti, mis kõik on tulnud tagasi negatiivsena. Kethi usub, et suuresti on see nii tänu reeglitest kinni pidamisele. «Palun hoia iseennast ja võta vastutus selle viiruse eest ise!» paneb naine inimestele hingele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles