Seksisõltlase karm elu: naine on maganud üle 1000 mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seks. Foto on illustratiivne.
Seks. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

42-aastane briti naine on enda sõnul seksisõltlane ja maganud üle 1000 mehega.

Müügijuht Crystal Warren peab oma sõltuvuse põhjuseks vanemate valusat lahkuminekut, kui ta oli vaid viieaastane, kirjutab Daily Mail.

«Inimesed ei seosta seksisõltuvust naistega. Meid süüdistatakse tavaliselt vabanduste leiutamises, et seksi vältida. Mina olen erinev - mõtlen seksile kogu aeg,» rääkis Warren.

Nädalavahetustel lahkub ta keset päeva majast, et pubidest või kohvikutest mehi otsida. Halvematel aegadel on ta maganud seitsme erineva mehega ööpäeva jooksul.

Naine kaotas süütuse 15-aastaselt ja usub, et temast sai seksisõltlane koheselt - vajadus end tahetuna tunda ajas teda järjest rohkemate meeste käte vahele. 17-aastaseks saades oli ta juba maganud 40 inimesega.

20. eluaastates süüdistast ta oma meestejanus kõrget libiidot, kuid nüüd mõistab, et oli sõltuvuse haardes. Warren kinnitas, et harrastab alati turvaseksi.

35. aastaseks saades märkas ta, et kõikidel tema sõpradel oli pereelu tekkinud, nii et ta hakkas nooremaid mehi jahtima.

40-aastaselt, kui parim sõbranna talle selja keeras, mõistis Warren, et peab sõltuvusele vastu astuma.

«Ma tean, et olen seksisõltlane, kuid ma ei suuda professionaalidelt abi otsida. Seks on ainuke asi, mis mulle rõõmu teeb. Loobun seksist siis, kui mehed mulle ei hakkavad ütlema. Mõned peavad mind ilmselt halvaks inimeseks, kuid uskuge mind - ma pole enda üle uhke,» sõnas Warren.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles