USKUMATU ⟩ Kas Jürgen Ligi jäi tähtsal videokoosolekul poolpalja ahtriga vahele? (3)

Elu24
Copy
Video lekkis Tiktoki.
Video lekkis Tiktoki. Foto: Kuvatõmmis

Hiljuti üllatas paljusid rahvasaadik Tarmo Kruusimäe pühendumine e-sigaretile ja diskomuusikale riigikogu istungi ajal. Nüüd tõstis Jürgen Ligi Zoomi-õnnetuste lati aga sammukese võrra kõrgemale.

TikToki leht Poliitika Naljanurk avaldas teisipäeval esmapilgul täiesti uskumatu video. Videokõnes on vahele jäänud Jürgeni-nimeline külaline, kes majandab strateegilises piirkonnas, endal püksid pooleldi maas.

«Võimalik vaid Eesti parlamendis,» kommenteeris leht videot. Kroonika uurimistöö tulemusel selgitati välja, et tegemist on tõesti Jürgen Ligiga. Samas ei jäänud ta tegelikult siiski vahele riigikogu istungil.

Oma sõnul kohendas sõnakas poliitik sel saatuslikul hetkel hoopiski rattapükste trakse. Kahjuks jäi aga samal ajal toimunud Tallinna linnavolikogu istungi videokõne kõike filmima. Nii lekkis 22. aprillil filmitud klipp ka meelelahutuslehte, kust see on praeguseks eemaldatud.

@poliitika_naljanurk

##viral ##goviral ##foryou ##fyp ##fy ##рек ##рекомендации ##humour ##memes ##comedy ##featurethis ##funny ##humor ##politics ##nowlookatthis

♬ Day 'n' Nite - Kid Cudi
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles