Staarmoekunstnikud Tipp ja Täpp ei väsi üllatamast!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2012 gaalale saabujad 02.02.12
Üheltki korralikult peolt ei puudu kunagi ka staarreporter ja -fotograaf Tipp ja Täpp, kes suudavad üllatada publikut alati ka enda disainitud kostüümidega
EMA 2012 gaalale saabujad 02.02.12 Üheltki korralikult peolt ei puudu kunagi ka staarreporter ja -fotograaf Tipp ja Täpp, kes suudavad üllatada publikut alati ka enda disainitud kostüümidega Foto: Jelena Rudi

Disaini-ja moelembelised Tipp ja Täpp ei väsi üllatamast. Uhkeks EMA gaalaks oli paarike oma osavate näppudega valmis meisterdanud pehmete mänguasjadega täispikitud kostüümid.

Oma moelembusest ja osavast käsitööoskusest on staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp varemgi seltskonnaveergudel ja Tallina TV noortesaates pajatanud.

Seekordki ei tulnud nende fännidel pettuda, sest paarike oli oma EMA gaala kostüümide valmistamisel kõvasti vaeva näinud.

Kas tegu oli staaride lemmikmänguasjadega või seks puhuks spetsiaalselt hangitud leludega?

«Pintsakud valmistas Alina Tubli, kes on kolmekordne Kiili Moeshow võitja ning pehmed mänguloomad saime Paavli kaltsukast põhimõtteliselt kilohinnaga,» kommenteerisid oma moeloomingu telgitaguseid Tipp ja Täpp. 

Tublid! Igatahes torkasite te ülejäänud, peamiselt traditsiooniliselt musta ja halli riietunud, kohalike superstaaride seast efektselt silma!

Kas sina läheksid taolise kostüümiga pittu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles