Ines: Ott vääriks suurt lava ja Euroopale esinemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu esimese poolfinaali otse-eeter ETV stuudios. Ines, Owe Petersell.
Eesti Laulu esimese poolfinaali otse-eeter ETV stuudios. Ines, Owe Petersell. Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu üks tänavustest žüriiliikmetest Ines ütleb, et Eesti Laul on uutele tulijatele väga hea taimelava.

Ines kui mitmekordne Eurovisioonile pürgija ja seal käinu võib kahtlemata anda hinnangu sellele, mida on aeg teinud Eesti eurolugudega.

«Raske öelda, mis on lugudes ajaga muutunud. Stiil küll, jah, muutub. Sest see käib ju ajaga kaasas. Rohkem on ehk tantsulist muusikat, mõnikord jälle ballaade rohkem. Oleneb ajastust,» kommenteerib Ines.

«Midagi rohkem ei muutu. Muutuvad artistid. Nüüd on rohkem jälle uuemaid artiste ja noortele ongi Eesti Laul väga hea taimelava. Võib-olla vanemad artistid ei kipu siia nii palju,» arvab Ines.

Seda, kas Ines ise ka kunagi jälle, sedakorda siis Eesti Laulul üles võiks astuda, ei tihanud lauljatar lubada.

«Ega ma eriti sellele ei mõtle, see on juba käidud rada. Ma ei tee muusikat selleks, et konkurssidel osaleda. Teen muusikat pigem selleks, et inimestele muusikat pakkuma. Selleks ei pea üldse võistlema,» on Ines veendunud.

«Kui osaleda, siis tõesti sellise looga, mis on väga tugev lugu, millesse ma ise usun ja mis on selline lugu, mida tasuks konkurssile viia. Sellist tunnet mul aga pole olnud. Vaatab, võib-olla tuleb veel,» annab Ines lootust.

Žüriiliikmena hoiab Ines pöialt esimesest poolfinaalist kolmele esitusele.

«Ma ei ole kõiki lugusid kuulanud, mis puudutab teist poolfinaali. Aga tänasest olid mul küll kolm väga selget lemmikut. Neist Liis Lemsalu - mulle üldse Liis väga meeldib - kogu see esinemine oli hästi mõnus ja kompaktne - nii lavaline välimus kui ka lugu,» andis pikka aega eurokarusellil tiirutanud lauljatar noorele tulijale positiivse hinnangu.

«Samas POP Maniacs tegi ka minumeelest väga ägeda etteaste. Nende mitmehäälsus ja kui hästi see kokku kõlas oli meeletult üllatav. Ja lugu on ka kihvt,» väljendas Ines imestust.

«Ja muidugi Ott, kes on juba oma hääle poolest lihtsalt nii eriline, et poleks vahet, kus maailma otsas ta esineks ja mis keeles ta ka ei laulaks - ta paneb kõikidel südamed välkuma. Tal on lihtsalt selline hääl, mis jõuab inimesteni,» kallas Ines Oti kiidusõnadega üle.

«Ma hoian tegelikult neile kõigile pöialt, mul on nii raske valida. Tõesti - võib-olla natuke mu süda hoiab Oti poole - ta on lihtsalt selline talent, et võib-olla ta vääriks seda suurt lava ja Euroopale esinemist,» arutles Ines.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles