Tallinn Dolls disainis vabariigi aastapäevaks kollektsiooni «President Dolls»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls disainis vabariigi aastapäevaks kollektsiooni "President Dolls"
Tallinn Dolls disainis vabariigi aastapäevaks kollektsiooni "President Dolls" Foto: Tallinn Dolls

Eesti moebränd Tallinn Dolls disainis vabariigi sünnipäevanädalale mõeldes erikollektsiooni kikilipsudest, pluusidest ja ehetest, mis kannab nimetust «President Dolls».

Kollektsiooniga on võimalik tutvuda täna Viru Keskuse aatriumis Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud etnodisainipäeval «Ehe Eesti».

Tallinn Dolls juhi ja erikollektsiooni kikilipsude ning pluuside disaineri Mari Martini sõnul on kõiki kikilipse võimalikkombineerida pluusidega - kahtpidi kantavad pluusid annavad võimaluse seda ühtpidi kanda kikilipsu ja rätikukesega ning teistpidi naiseliku rüüžiga «Mr&Ms».

Lisaks särkidele ja kikilipsudele pakub kollektsioon «President Dolls» ka rukkilille ja pääsukese motiividega popkunstilisi ehteid, mille graafiline disain on Helene Vetiku poolt.
 

Tallinn Dolls disainis vabariigi aastapäeva erikollektsiooni ka möödunud aastal – siis tutvustati moodsaid aumärke ja ilvesemustriga kikilipse.

.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles