Ühikamutt Salme: tahaksin juba natuke midagi teistmoodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühikamutt Salme
Ühikamutt Salme Foto: Jelena Rudi

«Ühikarottide» uuel hooajal hoiab jätkuvalt noortel silma peal oma karmi ütlemise poolest tuntud ühikamutt Salme.

Näitleja kurtis intervjuus Elu24-le, et tema tegelaskuju on jätkuvalt liiga kuri. «Tahaksin juba natuke midagi teistmoodi. Minu õnnetus on selles, et stsenaristid kirjutavad miskipärast, et pean koguaeg kuri olema, õiendama ja riidlema. Võib-olla on see loo seisukohalt õige, aga mina enda seisukohast tahaksin rohkem naeratada, rõõmus ja lõbus olla,» üritab naine stsenaristidega selles osas veidi läbirääkimisi pidada. «Eelmise hooaja helgemad momendid olid need, kui see peigmees välja ilmus ja pidin talle naeratama. Praegu pole peigmeest ka ilmunud, aga äkki veel tuleb,» ei kaota ta lootust.

Sarjas jätkamise peamise põhjusena näeb ta nii televaatajate soovi kui iseenda edevust. «Ma algul veidi mõtlesin ka, aga üldiselt olin nõus, sest lugesin pea kõiki kommentaare nii Facebookis kui mujal, kus pea 95 protsenti väitsid, et vaatavad seda seriaali just tänu minule. Siis hakkas küll selline tunne, et ma ei saa ju kuidagi alt vedada,» pihtis ühikamutt Salme ja lisas, et sarjaga kaasnev meediatähelepanu rahuldab ka tema edevuse vajadusi.

«Ühikarottide» uue hooaja esimene osa on Kanal 2 eetris selle nädala neljapäeval kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles