Juurt häiris, et rätsepmeister katsus tutti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija eri: Närska näksijad koerad paljastavad kogu tõe
Ärapanija eri: Närska näksijad koerad paljastavad kogu tõe Foto: Reporter.ee

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» üllatasid Mart Juur ja Peeter Oja taas.

Edgar Savisaar käis konverentsil ja pani ära. Nahutada said kõik suuremad väljaandeed ja nende juhid. Juur märkis, et Savisaar rääkis jälle oma tuntud headuses, mis on nagu Meat Loafi kontsert.

Järgmiseks õpetasid ärapanijad natuke hiina keelt, sest nemad oskavad seda briljantselt.

Nägime, kuidas tähistas pühvliaasta algust Urmas Sõõrumaa. Juur teab täpselt, kust ärimees idamaade kultuuriga kokku puutus: Tallinna miilitsakoolis, kus oli ette nähtud kaks tundi idamaade filosoofiat ja kaks kehalise kasvatuse tundi.

On juhtnud nii, et ehitusbuumi ajal rajatud ehitised kipuvad lagunema. Nüüd on konstruktsiooniprobleemid ilmnenud ka strippar Marco lõuas, mis on hakanud logisema.

Eriti rahulolematud olid kliendid ning Juur näitas joonisel, kuidas täpselt asi oli.

Juurel oli kindel mõte vabariigi aastapäeva puhul tellida strippar Marco ja nüüd on tegemist lagunenud tootega! Oja soovitas Marcol Kruvimaailma külastada ja Moment-liim taskusse panna.

Moeguru Arne Niit on toibunud tantsusaate traumast, kus ta esimesena välja hääletati. Nüüd on Arne back in business ning tegi «Reporteris» ilma - ta katsus Jürgen Fogeli karusnahka. Oja andis moeguru arvustusele kiitva hinnangu. Juurt häiris tugevalt, et Niit kippus kohe Fogeli tuti kallale, kuid Oja see ei kõigutanud.

Meditsiiniajakiri Kroonika vahendas klatši riigikogu operatsioonidest. Mailis Reps olla lasknud nina lõigata. Doktorid Oja ja Juur selgitasid, mida nad Repsi juures kohendasid.

Priit Pullerits kirjutas Postimehes artikli sellest, kuidas otsis eesti nimega Hollywoodi kaunitari. Selgus aga, et tegemist pole eestlasega.

Oja käis mängufilmi «Maadleja» vaatamas ning jälgis pingsalt lõputiitreid, kust selgus, et kunstiline lavastaja on keegi Matthew Munn.

Ojal tekkis loomulikult kohe mõte: «Äkki Priit oleks nii hea mees ja võtaks ette selle kolgata tee, et äkki on Munn eestlane.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles