Singer-Vinger esitleb ilmuvat albumit «Suu laulab, süda läigib»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer-Vinger
Singer-Vinger Foto: promo

Laupäeval, 17. märtsil esitleb riiklik laulu- ja tantsuansambel Singer-Vinger rockimekas Rock Cafe pärast 9 aastat kestnud vaikelu uue materjaliga kauamängivat «Suu laulab, süda läigib». Kontserdi erikülalisena on laval Aapo Ilves ja Alar Kriisa.

Tuttuus kauamängiv «Suu laulab, süda läigib» sisaldab endas kümmet värsket lugu, nende seas ka juba hittideks saanud "Noored on hukas" ja "Turistina sündinud". Lisaks on kaante vahel peidus boonusplaat.

«Suu laulab, süda läigib» näol on tegemist on Singer-Vingeri albumiga, mis sisaldab otsast lõpuni uut materjali, viimane samalaadne nägi ilmavalgust 2003. aastal kandes nime «Ärq ei lääq».

Kaheksakümnendate aastate keskel saavutas ENSV õppiva noorsoo hulgas enneolematu populaarsuse Neuroroki lipulaev, Turist. Kultuuriministeeriumi rahvakunsti osakonnale tehti ülesandeks elimineerida sundnimevahetuse abil plahvatusohtlik olukord. Tegelikult oleks tulnud koos nimega välja vahetada kogu isikkoosseis, mida aga ei tehtud. See oli ideoloogiline viga - rahva armastus ei hääbunud. Viimased 26 aastat ongi too kultuskollektiiv oma õõnestustegevust jätkanud jampsliku ja mittemidagiütleva pseudonüümi Singer-Vinger all.

Albumi esitlust tähistab riiklik laulu- ja tantsuansambel Singer-Vinger sõprade ja poolehoidjate seltsis 17. märtsil Rock Cafes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles