Merlyn Uusküla haaras punti seksikad naistrummarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Merlyn Uusküla
Lauljatar Merlyn Uusküla Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Tundsin, et senine esinemiskava vajab värskenduskuuri nii enda kui kuulajate jaoks,» räägib Merlyn Uusküla, kes on ligi poolteist aastat sama kavaga esinenud ning soovib nüüd publikule midagi uut pakkuda.

Värskendatud kava raames teeb Merlyn koostööd trummiduo AppleCherry Punchiga ning aprillis antakse välja ka ühine singel, kirjutab Õhtuleht online.

«Kuulsin projektist AppleCherry Punch oma tuttavatelt ning tekkis mõte jõud ühendada nende ägedate naistega ja teha koos ühine singlilugu,» pajatab lauljatar ja lisab, et juba kooslus «naine ja tummid« on ainuüksi midagi erilist ja ebatraditsioonilist.

AppleCherry Punchi liikmete Hele-Riin Uibi ja Helena Victoria Kirsi sõnul on erinevad koostöövormid alati nende trummiduo tegemistesse toonud lõbusat vaheldust. «Elav ja efektne perkussioon lisab Merlyni suvisele tantsuloole kindlasti lahedat vürtsi,» rõõmustavad naistrummarid 6. aprillil raadiotesse jõudva ühissingli üle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles