Merlyn Uusküla haub koostööd trummipõristajatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Maksim Toome

«Tundsin, et senine esinemiskava vajab värskenduskuuri nii enda kui kuulajate jaoks,» räägib Merlyn Uusküla, kes on ligi poolteist aastat sama kavaga esinenud ning soovib nüüd publikule midagi uutmoodi pakkuda.

Värskendatud kava raames teeb Merlyn koostööd trummiduo AppleCherry Punchiga ning aprillis antakse välja ka ühine singel, kirjutab Õhtuleht.

«Kuulsin projektist AppleCherry Punch oma tuttavatelt ning tekkis mõte jõud ühendada nende ägedate naistega ja teha koos ühine singlilugu,» räägib lauljatar. «Juba kooslus «naine ja tummid» on ainuüksi midagi erilist ja ebatraditsioonilist,» kiidab Merlyn AppleCherry Punchi liikmeid Hele-Riin Uibi ja Helena Victoria Kirssi.

«Erinevad koostöövormid on alati toonud meie trummiduo tegemistesse lõbusat vaheldust. Elav ja efektne perkussioon lisab Merlyni suvisele tantsuloole kindlasti lahedat vürtsi,» rõõmustavad naistrummarid ühissingli üle.

Merlyn feat. AppleCherry Punch «See öö!» jõuab raadiotesse 6. aprillil ning alates märtsist saab lauljatari näha juba uue kavaga tuuritamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles