12 tüüpi seksi, mida iga naine peab kogema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist.
Sellel paaril pole looga mingit pistmist. Foto: SCANPIX

Veebisait thefrisky.com arvab, et olenemata eelistustest peaks iga naine enne ühele mehele pühendumist osa saama teatud seksikogemustest.

1. Välismaalasega. Sa suudad vaevalt ta nime hääldada, kuid ta räägib võrratult. Võib-olla oled reisimas või leidis tema tee sinu juurde. Mõlemal juhul ära lase raisku võimalust kuumaks afääriks.

2. «Härra Õigega». Sa arvasid, et tema on see õige, kuid see pole nii. Ta murdis su südame ja sa kardad, et ei koge enam kunagi nii head seksi. Tegelikult taipad sa oma tõelist partnerit kohates, et kogetu muutis su vaimu tugevamaks ja orgasmid paremaks.

3. Suure peenisega. Sa pead üles otsima ja alistama müütilise draakonpeenise. Muidu mõtled elu aeg, kui suur on liiga suur. Pärast saad eputada oma sõbrannade ees. Lõpuks võid kõrvale panna fantaasia, et hiiglaslikul meheaul on maagilised võimed. See on lihtsalt peenis, mis on meesterahva küljes - nagu kõik teised.

4. Halb seks. Tänu nii kohutavale seksile, et tahad otsekohe duši alla tormata, hindad paremini head seksi ja isegi keskpärast seksi.

5. Pärast tüli/lahkuminekut. Ükskõik, kas oled mehe peale vihane tema poliitiliste eelistuste pärast või soovid temast lahku minna, viha on üks suur afrodisiaakum. See on nagu alastimaadlus, kus mõlemad osapooled võidavad.

6. Rokkstaariga. Kes pole kunagi unistanud kellegi muusaks olemiseks? Kui oled mõne kuti Penny Lane, tunned end nagu miljon seksikat dollarit. Ja kaks sekundit hiljem täiesti odavana. Kuid sellest saab alati hea loo!

7. Pepuseks. Sa peaksid enne ühele mehele pühendumist teadma, kas sulle see üldse meeldib. Proovi kellegagi, keda sa usaldad, kuid kelle saaksid maha jätta, kui see sulle ei meeldi ja sa ei soovi seda enam kunagi teha. Sest kui mehed on seda proovinud, et suuda nad sellest loobuda.

8. Tüdrukuga. Sa ei pea lõpuni minema, kuid võiksid vähemalt teist naist suudelda. See ei loe, kui teed seda mehe tähelepanu püüdmiseks - parimad asjad toimuvad privaatselt. Kogetu kaudu õpid enda kohta nii mõndagi, hoolimata sellest, kui heteroks sa end pead.

9. Suur vanusevahe. Arvatakse, et vanem mees külvab sind üle tähelepanu ja kallite kingitustega ning noorema mehega on seks intensiivne nagu jänestel. Tegelikult ei pruugi asi üldse nii olla. Proovi igas vanuses mehi ja sa võid nii mõndagi üllatavat õppida.

10. Haara ohjad. Domineeri. Naine peal. Kontrolli seksuaalset kogemust täielikult. Saa täpselt seda, mida tahad.

11. Pehme seks. Ehk jõi mees liiga palju viskit; võib-olla rahuldas ta end just ise - mis iganes see põhjus olla võib, ei lähe tal kõvaks ja pead sellega leppima. Sa pead välja mõtlema, kuidas sellisest olukorrast üle olla ja oma ebakindlustega toime tulla nii, et mees ei tunne end väärutsetuna. Seda juhtub iga mehega.

12. Enesearmastus. Pole midagi võimsamat ja lihtsamat, kui valmistada naudingut iseendale. Eneserahuldamise läbi õpid, mis sulle meeldib ja kuidas orgasmi saad. Seda on veel lõbusam teha vibreeriva mänguasjaga. Pole lihtsalt võimalik ignoreerida, mida tehnoloogial meile pakkuda on! Tänu masturbeerimisele aitad tulevastel partneritel anda sulle täpselt seda, mida tahad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles