Muusikamaailma telgitagused: kuidas sündis Kerli singel «Zero Gravity»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli singli Zero Gravity kaanepilt
Kerli singli Zero Gravity kaanepilt Foto: Kerli

Kerli kirjutab oma Buzzneti blogis, et uue singli «Zero Gravity» sünnilugu on üsna põnev.

«Teate küll, et fännan sir Richard Bransonit ja tema visiooni. Kui kuulsin, et kõik, kes seda endale lubada saavad, võivad osta pileti kosmosesse, mõtlesin: «See on uskumatu! Kes oleks võinud arvata, et näen seda oma eluajal? Peaksin kirjutama sellest laulu ja selle pealkiri peaks olema «Zero Gravity»,» meenutas Kerli.

Lauljatar alustaski loo kirjutamist, kuid unustas selle mõneks ajaks.

«Aasta hiljem olin Stockholmis pärast läbi suve tuuritamist ja sessioone. Keegi oli mulle viimaseks päevaks kaks kirjutamissessiooni kinni pannud, kui ma polnud selle üle eriti rõõmus, sest olin ääretult väsinud. Pärast kahte sessiooni olin peaaegu loobunud mõttest, et mõni produtsent saaks minust aru ja kellet võiks saada mu muusikaline hingesugulane. Mul polnud õrna aimugi, et just sel päeval kohtan oma lemmikprodusenti,» kirjeldas Kerli.

Kerli mängis produtsendile Wolfgang Gartneri lugu «Space Junk» ning selgitas, et soovib midagi sarnast, kuid millesse on segatud taevalikke ja õhulisi elemente.

«Seventy Eight istus maha ja hakkas klaverit ning mõningaid biite programmeerima ning ma olin vapustatud, kui loomulikult see välja tuli. Meloodiad lihtsalt ilmusid ja viis tundi hiljem oli meil «Zero Gravity» kirjutatud, salvestatud ja produtseeritud,» jutustas lauljatar.

«Sõnade kirjutamisel teen palju uurimustööd, nii et tellisin Amazonist kasutatud raamatuid, et leida lahedaid sõnu metafüüsilisest ja spirituaalsest kirjandusest. «Zero Gravity» sõnad on tegelikult kirjutatud õhuvaimude - sülfiidide -auks. Armastan õhuelementi ja mulle tundub, et see on mu muusikas läbiv teema,» lisas ta.

Kerli teise stuudioalbumi esiksingel «Zero Gravity» ilmus iTunesis 20. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles