Vaata treilerit: täna esilinastub Eesti uus mängufilm «Üksik saar»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmi «Üksik saar» treilerist.
Kaader filmi «Üksik saar» treilerist. Foto: Youtube

Täna, 29. märtsil kell 18 esilinastub Coca-Cola Plaza kinos Peeter Simmi  mängufilm «Üksik saar».

Film hakkab Coca-Cola Plazas jooksma homsest, 30. märtsist. Tartusse kinno Ekraan jõuab film alates 6. aprillist.

Vana mustlase surm, raudteerööbastel lamav tütarlaps, poja vaen isa vastu ja ratastooli jäänud tüdruk. 72 tunni jooksul põimuvad võhivõõraste ja vanade sõprade saatused, filmi kangelased tõugatakse olukordadesse, kuhu keegi vabatahtlikult sattuda ei tahaks.

Segunevad tragöödia ja grotesk, draama ja melodraama. Igaühel tuleb läbida teekond, mis muudab ta sallivamaks ja mõistvamaks. Kas viimases hädas saab aidata vaid vaenlane? Kas armastus võib tappa sõpruse? Kas juhuslik inimene lahendab pinge, mis on vaevanud aastakümneid? Mis teha siis, kui tõde toob kannatusi?

«Üksik saar» on lüürilis-groteskne mosaiikportree üksildasest linnakeskkonnast, kus inimesed elutsevad kui isoleeritud saared, kuid mis kaugemalt vaadates moodustab suure arhipelaagi.

Režissöör on Peeter Simm, stsenaristideks Mihkel Ulman ja Peeter Simm. Operaator-lavastaja valgevenelane Vadim Poteev, kunstnikud Mare Raidma ja Aleksandr Kholotsov.

Filmi tegevus leiab aset nii Valgevenes kui ka Eestis, filmi võtted toimusid Eestis, Lätis ning Valgevenes.

Osades Lembit ja Juhan Ulfsak, Lenna Kuurmaa, Gert Raudsep, Boris Polunin, Igor Sigov, Olga Votšits, Svetlana Zelenkovskaja  jpt.

Tootjad Lege Artis Film (Eesti), Belarusfilm (Valgevene), studio F.O.R.M.A. (Läti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles