Suur Ott ja Väike Ott sõidavad Eurovisioonile parajate pükstega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja märkas: Eesti Laulu võit erutas ka Ott Leplandi väikest Otti
Lugeja märkas: Eesti Laulu võit erutas ka Ott Leplandi väikest Otti Foto: Lugejapilt

Kes ei mäletaks lustakat juhtumit hiljutiselt Eesti Laulu konkursilt Suure Oti ja Väikese Otiga. Pisike Ott Lepland erutus võidust nii, et ei tahtnud enam Suure Oti püksteski püsida.

Nüüd on selgunud, et Ott Lepland (24) ei kavatse oma laulu «Kuula» juures Bakuus Eurovisioonil esinedes mitte midagi muuta.

Aga kuidas on lood stiili ja pükstega, küsis Naisteleht?

Suur Ott: Eurovisiooniks tehakse mulle täiesti uus, hästi istuv rätsepaülikond. Kindlasti ei lähe ma selles Eesti Laulul palju poleemikat tekitanud ülikonnas rohkem lavale, muidu hakkaksid kohe Väikese Oti jutud taas pihta.

Nimellt märkas, Eesti Laul 2012 võistlust tähelepanelikult ETV vahendusel jälginud Elu24 lugeja, et võit võib mõnele artistile olla tõepoolest parem, kui seks. Vähemalt näis Bakuusse, Eurovisioonile pääs erutavat nii ka superstaar Ott Leplandi väikevend Otti mehe püksisääres.

Ott tunnistab, et too ülikond oli tõepoolest ebamugav ja ebaõnnestunud valik. «Püksid olid lausa paar numbrit väiksemad, kui õige oleks,» kinnitab Ott.

Kui sa ei mäleta millest jutt käib, siis kiika SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles