Pildigalerii: Jalopeno-Ralli koos Merlyn Uusküla ja Teele Viiraga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeva õhtul toimus Taco Expressis Jalopeno-Ralli.


Üritusest võtsid osa ansambel "Sinine", Merlyn Uusküla, Teele Viira ning Taco Expressi fännilehelt loositud võitja Timothy Tamm.

Võidu laudkonnale proovis veel vastu hakata lisaks põhiliselt Taco Expressis töötavad inimesed, kuid sellel korral pidid nad tunnistama kaotust.

 

Kõige teravamaks meeskonnaks sai Facebookist loositud laudkond eesotsas Timothy Tammega, üheskoos söödi ära 43 jalopenot 2 min jooksul.


Teiseks jäi Merlyn Uusküla laudkond, kes suutsid ära süüa 2 minuti jooksul 38 jalopenot. Merlyn Uusküla: " Valisin teadlikult inimesi, keda siia sööma kutsusin. Tulime võitma!"

Ansambel " Sinine" oli esimene vapper laudkond, kes võistlus tulle astus ning esimesena tehti teistele ette juba ilus saavutus 28 jalopenot, millega saavutasid kolmanda koha. Ansambel "Sinine" polnud varem jalopenodega kokku puutunud, kui siis pizzal, neid ära noppides.


Teele Viira meeskond võttis vabamalt ning nad olid rohkem nagu gurmaanid lauas ning nautisid igat jalopenot. Teele Viira: " Oluline on kvaliteet, mitte kvantiteet. Tulime sõpradega mõnusat õhtut nautima ja koos olema." Üheskoos söödi ära 17 jalopenot.


Kohal oli ka Santa Maria esindaja, kes rääkis Jalopenode kasulikkusest.


Võitja laudkond sai auhinnaks karika "Kõige teravam meeskond" ning Taco Expressi 100€ kinkekaardi.


Õhtujuht Liina Randpere, kutsus üles üritust kordama uuesti juba sellel aastal.

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles