Jälitaja sõitis taksoga ööpimeduses Merka kannul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Merlyn Uusküla
Lauljatar Merlyn Uusküla Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Lauljatar Merlyn Uuskülaga juhtus hiljuti üks ühtaegu nii õõvastav kui ka romantiline lugu, justkui Hollywoodi filmist - nimelt võttis austaja Merka järel takso ja järgnes talle sellega tema koduukseni.

«Eesti mees on ju ikka kõige julgem siis, kui on väike pidu - siis juletakse rääkima tulla,» seletab Merka Kroonikale.

Mõne kuu eest võttis ta klubist lahkudes takso ega märganudki, et noormees, kellega oli klubis rääkinud, tegi täpselt sedasama.

«Ju ma ei olnud temaga siis piisavalt palju rääkinud, et tema jutuvajadusi rahuldada - ja ta sõitis teise taksoga mulle järele. Kui astusin taksost välja - vaatasin - see kutt ka siin..»

Esimese hooga mõtles Merka, et küllap mees elab kõrvalmajas.

«Aga ta astus ligi ja ütles: ma tahtsin näha, kus sa elad, mille peale ei osanud ma midagi öelda. Pööritasin silmi ja ütlesin okei... Ta küsis, kas annaksin talle numbri, aga ütlesin «ei». Siis ta läks minema.»

Kuigi noormees otsis Merka üles ka mitteametlikust rahvastikuregistrist nimega Facebook, vabandas ja avaldas viisakalt soovi edasi suhelda, siis siinkohal jäljed kaovad... Merka sõnul ei ole nad enam kohtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles