Video: Adam Lambert avalikustas oma 10 sõltuvust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: buzzworthy.mtv.com

USA laulja Adam Lambert avalikustas MTV-le kümme asja, millest ta hetkel täielikus sõltuvuses on.

1. iPhone. «Ma ei suuda seda käest panna. Hommikul ärgates haaran esimese asjana selle järele. Ma peaksin iganädalasele sõltlaste koosolekule minema või midagi,» naeris 30-aastane staar.

2. Twitter. «Ma ei suuda säutsumist lõpetada! Ma ei otsi uudiseid ajalehtedest või veebisaitidelt, vaid sirvin lihtsalt Twitteri postitusi, et end popkultuuris toimuvaga kursis hoida.»

3. Rick Owensi jalanõud. «Mul ei saa nendest küllalt. Tahan igat paari. Kannan neid praegugi.»

4. Lehtkapsas. «Ma tean, et köögiviljast sõltuvuses olla on natuke naljakas, kuid oen viimasel ajal hullustuses tervislikust toidust.»

5. Roheline värv. «Mitte suvaline roheline, vaid selline oliivi-militaar-salvei tüüpi roheline.»

6. Draamasari «Breaking Bad». «Reisin palju, et promoda oma muusikat. Kui olen lennukis või autos ja mul hakkab igav, vaatan erinevaid sarju.»

7. Film «Velvet Goldmine». «Enamik inimesi pole seda ilmselt näinud, kuid see on väga-väga hea film. See on põhimõtteliselt armastuskiri 70ndate glämmrokiajastule.»

8. Diskouinakud. «See on nagu tavaline uinak, aga leiab aset enne üritusele minekut. Kui töötad palju ja alustad päeva varahommikul, pole midagi paremat kui diskouinak.»

9. Queeni laul «Another One Bites The Dust». «Sellest bassiosast ei saa kunagi küllalt!»

10. Enda album «Trespassing». «Kuulan seda pidevalt, et ma sellest edaspidigi sõltuvuses oleksin, kuna pean sellega veel pikka aega koos elama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles