«Kaua võib» uuris pauguprobleemi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Reporter.ee

Tänases TV3 saates «Kaua võib» külastas Aivar Riisalu autotöökoda, uuris paugutamist ja kuulas taluniku muret.

Autotöökoha probleemid

Saate esimene probleem oli mehel, kes viis masina autotöökotta. Tema sõnul oli auto alguses terve, kuid seal väideti, et masin on puha puru ja tehti päris korralikult parandustöid.

Autotöökoja esindaja Gennadi Pedras väitis, et nemad ei näe enda tööd ühtegi viga, sest mõned asjad selguvad alles remondi käigus.

«Me võime auto üles tõsta ja ma näitan teile probleeme, ma olen üllatunud, et see on üldse tehnokontrollist läbi saanud,» sõnas Pedras.

Arve summaks oli 4 228 krooni ja sellega klient rahul polnud. Kokku ka mehed leppida ei suutnud.

Paugutamine segab

Teises loos käis Aivar Riisalu Kadaja lasketiiru juures, kus kohalikud elanikud rääkisid, et paugutamine segab nende elu. Kõige varasem paugutamine on 7.55 ja hilisem kell 22.

Põlva Jahiseltsi esindaja Anne Vasarik lükkas sellised väited ümber ja tema sõnul ei saa ka täiesti suvalised inimesed sinna laskma tulla.

Riisalu sõnul olid tiiru uksed aga valla ja muret tekitas seegi, et seal polnud ühtegi hoiatust, et tegemist on lasketiiruga.

Hundid murravad lambaid

Kolmandas loos kurtis mees, et hundid murravad tema lambaid ja eriti midagi ei anna teha ka.

Nüüd on mehel küll huntide laskmise luba, kuid kas sellest abi on, pole veel aimugi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles