Liisi Eesmaa: ERKI Moeshow pulbitseb toorest jõust ja rikkast fantaasiast

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: SCANPIX

Moekunstnik ja ERKI Moeshow žüriiliige Liisi Eesmaa ütleb, et tänavune juubeliüritus oli mõnusalt pöörane ning hindab seejuures noorte toorust, mis annab üritusele hoopis teise dimensiooni.

«Mõnusalt pöörane, olin täiesti üllatunud, et tudengid on toonud lisaks sellisele alati olnud naiivsusele kollektsioonidesse jube lahedat süngust, draamat. Seal oli nii sügavust, sisu kui mängu, mis iseloomustab moekunsti laiemas plaanis. Nad kõik kandsid oma ideed,» rääkis Eesmaa Elu24-le.

Varasemalt ka ise ERKI Moeshowl osalenud Liisi Eesmaa on eriti rahul ürituse toimumiskoha valikuga. «Ma olen õnnelik selle üle, et lõpuks ometi toimuvad need showd sellistes mõnusates kohtades nagu Kultuurikatel või Telliskivi - kõik sellised industriaalsed kohad, mis toidavad fantaasiat ja loovad erilise atmosfääri.»

Eesmaa lisab, et tegemist pole kindlasti kommertsüritusega, mistõttu peakski üritus toimuma ka edaspidi «coolides kohtades nagu Kultuurikatel».

Möödunud aasta showd vaatas Eesmaa teleri vahendusel. «Koha peal olla - see on hoopis midagi muud. See toores jõud, mis noortes peidus - see on õudselt šeff,» hindas ta.

Nähtud välistöödest hindas Eesmaa silmapaistvaks üht poistekollektsiooni. «Siin oli üks väga tugev tšehhi poiste kollektsioon. Väga seksikas, moodne, mõnus ja fresh, pluss väga hästi teostatud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles